123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Werkborstels

Werkborstel kopen?

Bestel een werkborstel voor het eenvoudig reinigen en boenen van harde oppervlakken. Hieronder vindt u werkborstels met of zonder handgreep en zelfs borstels speciaal voor het reinigen van voegen. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de werkborstel morgen al in huis.


Voordelig een werkborstel bestellen

Hier vindt u werkborstels waarmee u diverse harde oppervlakken kunt schoonmaken. Lees hieronder meer over onze werkborstels of kies hierboven direct voor de borstel die u nodig heeft.

Wat is een werkborstel?

Een werkborstel is een borstel die voornamelijk wordt ingezet voor het schrobben van harde ondergronden om deze van vuil te ontdoen. De borstels bestaan uit bundels van haren die in een houder zijn geplaatst. Deze borstelharen zijn vaak erg hard, om schrobben nog makkelijker te maken. Veel werkborstels zijn gemaakt van hout en sommige hebben zelfs een FDC certificering.

Het gebruiken van een werkborstel

Werkborstels zijn ideaal voor het schrobben van vervuilde oppervlakken. Dit maakt de borstels geschikt voor het reinigen van harde oppervlakken, zoals de meeste tuintegels. Sommige werkborstels bestaan ook uit zachtere haren, waardoor kwetsbare harde oppervlakken zoals hout, ook gereinigd kunnen worden zonder dat deze oppervlakken beschadigen. De meeste werkborstels kunt u zowel nat als droog gebruiken.

Verschillende soorten borstelharen

De werkborstels in ons assortiment bevatten diverse soorten borstelharen. De meest voorkomende borstelharen in ons assortiment zijn:

  • Natuurvezels: dit zijn haren van natuurlijke oorsprong. Dit maakt deze ideaal voor het reinigen van natte ondergronden. Vaak worden werkborstels met natuurvezel borstelharen ingezet om te schrobben. Hoe korter deze vezels, des te stugger de haren zijn.
  • Mexilon: kunststof borstelharen van Mexilon zijn erg hard, waardoor schrobben en schuren erg makkelijk is. Hiermee verwijdert u dus moeiteloos hardnekkig vuil.
  • Tampico: dit zijn extra sterke vezels, waardoor een werkborstel met deze borstelharen duurzamer is dan andere varianten. Bovendien vervormen deze minder snel en nemen ze tot wel 65% meer water op.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een werkborstel?

Een werkborstel wordt voornamelijk gebruikt voor het schrobben van harde oppervlakken om vuil te verwijderen. Deze borstels zijn vaak erg hard, zodat schrobben makkelijker is. De borstels worden voornamelijk gemaakt van hout. Bovendien zijn werkborstels vaak geschikt voor het reinigen van natte én droge oppervlakken.

Waar wordt een werkborstel voor gebruikt?

Met werkborstels schrobt u eenvoudig vervuilde harde oppervlakken schoon. Denk hierbij aan het reinigen van tegels, stenen en hout. Dit kunt u doen met of zonder het gebruik van water en schoonmaakmiddelen.
 

Heeft u vragen over onze werkborstels of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.