123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Ariel pods aanbieding

Ariel pods in de aanbieding kopen?

Profiteer van de beste Ariel pods aanbiedingen. Bestel met hoge kortingen pods voor uw witte, zwarte of gekleurde was en leg zo goedkoop een jaarvoorraad aan. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de aanbieding morgen al in huis!


1 - 24 van 25

Veelgestelde vragen over onze Ariel pods aanbieding

Op deze pagina kunt u onze Ariel pods aanbiedingen bestellen, met kortingen tot wel 60%! Ga voor een scherpe prijs voor schoon en stralend wasgoed. Meer informatie over de Ariel pods? Lees dan gauw verder. Wij beantwoorden verschillende veelgestelde vragen over ons assortiment en de werking van de wasmiddel capsules.

Welke Ariel pods aanbiedingen zijn er?

Er zijn een hoop verschillende Ariel pods in de aanbieding. Pods zijn voorgedoseerde wasmiddel capsules. Hiermee wordt kleding en ander wasgoed gereinigd en worden vlekken op effectieve wijze verwijderd. Doorgaans onderscheiden we de volgende soorten Ariel pods aanbiedingen:

  • Ariel Pods Color: Deze Ariel pods zijn speciaal ontwikkeld voor uw gekleurde kleding. Vaak zitten er actieve ingrediënten in waarmee de kleuren van het textiel beschermd worden, zodat uw kleding er zelfs na tientallen wasbeurten nog perfect uitziet.
  • Ariel Pods Regular: Deze Ariel wasmiddel capsules zijn geschikt voor universeel gebruik. U kunt ze dus voor alle soorten wasgoed gebruiken.
  • Ariel Pods Sensitive: Gebruik deze Ariel Sensitive aanbieding om, ook als u last heeft van een gevoelige huid, uw kleding op veilige wijze te kunnen wassen. De milde formule bevat geen chemische bestanddelen, is dermatologisch getest en voorkomt huidirritaties.

Prijsvergelijking Ariel pods aanbiedingen

Ariel pods aanbieding Prijs per wasbeurt
zonder korting
Prijs per wasbeurt
met onze korting
Uw besparing per wasbeurt
Ariel pods All in 1 Professional Regular 47 cent 24 cent 23 cent
Ariel Pods All in 1 Professional Color 47 cent 24 cent 23 cent
Ariel Pods All in 1 Professional Sensitive 31 cent 28 cent 3 cent
Ariel Pods All in 1
Color
71 cent 24 cent 47 cent

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik Ariel pods?

Haal een Ariel pod uit de verpakking en leg deze in een lege wastrommel. Vul de wasmachine vervolgens met wasgoed. Voeg eventueel nog wasverzachter toe en start het wasprogramma.

Wat kost een Ariel pods aanbieding?

Met een Ariel pods aanbieding van 123schoon.nl bespaart u aanzienlijk op de kosten en slaat u goedkoop een voorraad in. Doordat er sprake is van kortingen tot wel 60% wast u uw wasgoed voor een zeer scherpe prijs. Dit kan betekenen dat u profiteert van een besparing van wel 50 cent per wasbeurt.

Wat is de beste Ariel pods aanbieding?

Wat de beste Ariel pods aanbieding voor u is, hangt af van het soort wasgoed en het gewenste aantal wasbeurten. Op 123schoon.nl heeft u de keuze uit wasmiddel capsules voor witte, gekleurde of zwarte was en speciale Ariel pods voor de gevoelige huid. Zo is er voor ieder wat wils.
 

Op deze pagina hebben we antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen over onze Ariel pods aanbiedingen. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag.