123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Ariel vloeibaar aanbieding

Ariel vloeibaar aanbieding kopen?

Profiteer van de Ariel vloeibaar aanbieding met tot maar liefst 40% korting. Bespaar op de vloeibare wasmiddelen voor gekleurd, wit en donker wasgoed of leg goedkoop een voorraad aan. Bekijk hieronder ons aanbod, bestel vandaag nog en u ontvangt uw Ariel wasmiddel aanbieding morgen al in huis.


Veelgestelde vragen over onze Ariel vloeibaar aanbieding

Vloeibaar wasmiddel inslaan met hoge kortingen? Bestel hier de beste Ariel vloeibaar aanbiedingen online. Met deze wasmiddelen maakt u uw gekleurde, donkere en lichte was schoon voor een zeer lage prijs. Lees hieronder meer over ons assortiment.

Welke Ariel vloeibaar aanbiedingen zijn er?

Doorgaans wordt er een onderscheid gemaakt tussen de Ariel Color aanbieding en de Ariel Regular aanbieding. Er zijn dus vloeibare wasmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor uw gekleurde wasgoed en wasmiddelen die geschikt zijn voor universeel gebruik. De tweede soort gebruikt u dus eerder voor uw donkere of lichte kleding, maar is ook voor gekleurd wasgoed te gebruiken.

Alle Ariel vloeibaar aanbiedingen bevatten een zeer krachtig wasmiddel dat alle nare geurtjes en hardnekkige vlekken moeiteloos verwijdert. Kleding en ander textiel wordt hiermee tot diep in de vezels gereinigd. Bovendien worden de kleuren van de stoffen beschermd, zodat uw kleding er zelfs na tientallen wasbeurten nog uitziet als nieuw.

Welke Ariel vloeibaar aanbieding heb ik nodig?

Gebruik de Ariel vloeibaar Color aanbieding voor uw gekleurde was. Hierdoor blijven de kleuren van de vezels langer mooi. Ariel Regular is geschikt als universeel wasmiddel. Hier kunt u vrijwel al het textiel mee wassen.

Hoe gebruik ik Ariel vloeibaar wasmiddel?

Voeg Ariel vloeibaar wasmiddel toe aan het grootste vakje van de wasmiddellade. Of gebruik een speciale wasbol om het wasmiddel direct aan de trommel toe te voegen. Controleer, om de juiste dosering te weten, het doseeradvies op de verpakking.


Let wel op dat de dosering afhankelijk is van de hoeveelheid wasgoed, de waterhardheid in uw regio en het soort vlekken. Als er sprake is van veel wasgoed, hard water of hardnekkige vlekken, dan raden we u aan om de dosering iets op te schroeven.

Wat kost een Ariel vloeibaar aanbieding?

Met een Ariel vloeibaar aanbieding bespaart u aanzienlijk op de kosten. Op 123schoon.nl bieden wij kortingen aan tot wel 40%, zodat u voor een lage prijs een voorraad vloeibaar wasmiddel aanlegt. Bespaar tot wel 15 cent per wasbeurt.


Op deze pagina hebben we antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen over onze Ariel vloeibaar aanbiedingen. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag.