123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Papieren handdoeken

Papieren handdoeken voor in dispensers kopen

Op deze pagina vindt u diverse soorten papieren handdoeken voor dispensers die wij in ons assortiment hebben. Hieronder kiest u eenvoudig voor de vouw die u in uw papieren handdoek wilt hebben. Deze papieren handdoeken passen onder andere in handdoekdispensers van Tork. Bestel vandaag nog en ontvang de handdoeken morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Papieren handdoeken voor dispensers voordelig kopen

Papieren handoeken in dispenser

Wanneer het op het drogen van de handen aankomt, zijn er veel meningen. Is het namelijk prettiger om gebruik te maken van katoenen handdoeken, papieren handdoeken of een handdroger? Uit onderzoek blijkt dat papieren handdoeken het meest hygiënisch zijn en hierdoor voor drukke sanitaire ruimtes de beste optie zijn. Daarom vindt u op deze pagina verschillende papieren handdoeken en handdoekrollen voor in dispensers. Lees hieronder meer of bestel hierboven direct alles dat u nodig heeft.

Verschillende vouwen van papieren handdoeken

Er zijn verschillende manieren om de papieren handdoekjes die in de dispensers gaan te vouwen. De soorten handdoeken die wij bieden zijn: 
  • C-vouw handdoeken: handdoekjes met een C-vouw liggen als een omgekeerde U op elkaar in de papieren handdoek dispenser. Hierdoor steekt er geen papier uit, wat een nette indruk maakt. Dit soort handdoekjes zijn bij uitstek geschikt voor dispensers met een vel-voor-vel-dosering, omdat ze los van elkaar gepakt moeten worden. Het nadeel hiervan is dat verbruik lastig te doseren is en dat er een risico bestaat dat bezoekers onnodig veel papier uit de dispenser trekken.
  • Z-vouw handdoeken: handdoeken met een Z-vouw (of een zigzag-vouw) zijn als een Z in elkaar gevouwen. De onderkant van het doekje hangt uit de dispenser en omdat de papieren handdoekjes zo in elkaar gevouwen zijn komt het tweede handdoekje direct uit de dispenser als het eerste gepakt wordt. Ook deze handdoeken zijn daarom geschikt voor dispensers met een vel-voor-vel-dosering.
  • W-vouw handdoeken: W-vouw handdoeken en Z-vouw handdoeken lijken erg veel op elkaar. Het voornaamste verschil zit in de lengte. W-vouw handdoeken zijn langer, waardoor er vaak maar één handdoek nodig is voor het drogen van de handen. Door de lengte heeft de W-vouw ook één vouw extra, zodat deze wel nog in de dispenser past.
  • Multivouw handdoeken: deze handdoeken zitten meerdere keren in elkaar gevouwen. Hierdoor nemen ze ondanks hun grotere formaat minder ruimte in, waardoor ze geschikt zijn voor in kleine papieren handdoek dispensers. Ook hierbij gebeurt weer hetzelfde als bij de Z-vouw handdoekjes: als een handdoek uitgenomen wordt, glijdt de volgende op een hygiënische manier in positie. Hierdoor raakt de bezoeker alleen de eigen handdoek aan.
  • Continue handdoeken: ook deze handdoeken zijn meermalig in elkaar gevouwen en verlaten in een continue stroom de dispenser. Hierdoor is het ideaal voor druk bezochte sanitaire ruimtes, waarin er een snelle doorloop dient te zijn.
  • Interfold handdoeken: deze doekjes zijn het grootste van alle papieren handdoekjes en zijn in totaal 5 keer gevouwen. Zo heeft de gebruiker genoeg papier om beide handen af te drogen. Als er een handdoek wordt uitgenomen hangt er direct een nieuw papiertje klaar voor de volgende gebruiker.

Ook zijn er handdoeken beschikbaar in verschillende kleuren. Blauwe handdoeken zijn bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor in de voedselindustrie omdat ze zo duidelijk zichtbaar zijn, terwijl witte handdoeken weer netter staan in een toiletruimte.

Soorten papieren handdoeken

De handdoeken zijn niet alleen allemaal anders gevouwen, maar verschillen ook op andere vlakken. Zo zijn er 1-laagse, 2-laagse en 3-laagse handdoeken. Hiervoor geldt: hoe meer lagen, hoe zachter en sterker het papier. Daarnaast zijn er verschillende kwaliteiten beschikbaar: het Tork Premium-papier heeft de beste en meest betrouwbare kwaliteit, terwijl de Tork Universal-handdoeken van mindere kwaliteit zijn. Deze zijn wel goedkoper.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor papieren handdoekjes?

Het blijkt uit onderzoek dat papieren handdoeken het meest hygiënisch zijn en hierdoor voor drukke sanitaire ruimtes de beste optie zijn. Daarnaast zijn er veel verschillende opties aan papieren handdoekjes, zodat er altijd wel eentje tussen zit die past in uw dispenser en uw behoeftes.

Hoeveel lagen hebben papieren handdoekjes?

U kunt kiezen uit 1-, 2-, of 3-laags handdoekjes. Des te meer lagen de handdoekjes hebben, des te sterker en zachter deze zijn.

Waar koop ik papieren handdoeken?

Op 123schoon.nl koopt u voordelig papieren handdoekjes. U heeft keuze uit diverse vouwen, zoals een C-vouw, Z-vouw of continue. Zo vindt u altijd papieren handdoeken die passen bij wat u zoekt.
 

Heeft u vragen over papieren handdoeken of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.