123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zoek op Katrin dispenser

Katrin dispensers kopen?

Bestel op deze pagina een Katrin dispenser voor het ophangen van handdoeken, poetsrollen, toiletpapier of tissues. In onze webshop vindt u een ruim assortiment. De dispensers van Katrin kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, goede gebruiksvriendelijkheid en strakke designs. 

1 - 0 van 0

Bestel Katrin dispensers op 123schoon.nl

Bekijk ons ruime assortiment Katrin dispensers waarmee u in sanitaire ruimtes, professionele keukens, werkplaatsen en andere plekken dispenservullingen kunt ophangen. Dit soort dispensers zijn bijvoorbeeld geschikt voor papieren handdoeken, papieren poetsrollen, toiletpapier en tissues. Vind de juiste dispenser door te zoeken op type en te filteren op het dispensernummer.

Het merk Katrin

Katrin is een merk dat afkomstig is uit Finland en dat producten verkoopt in meer dan dertig landen. In 1974 werd het merk voor het eerst geïntroduceerd, maar de naam Katrin ontstond al in 1765, toen de Metsä Tissue Katrinefors-fabriek opgericht werd. Doordat Katrin een Scandinavisch merk is, wordt er bij het vervaardigen van bijvoorbeeld de dispenservullingen gebruikgemaakt van het hout in duurzame Scandinavische bossen; dit is dus goed voor het milieu.

Voordelen van Katrin dispensers

De Katrin dispensers zijn van de hoogste kwaliteit en hebben daardoor een hoop voordelen. Hieronder een overzicht:

  • Gebruiksvriendelijk: Alle dispensers van Katrin zijn makkelijk in gebruik en hierdoor geschikt voor verschillende gebruikersgroepen, ook voor bijvoorbeeld ouderen en kinderen.
  • Hygiënisch: Dispensers zijn een hygiënische oplossing voor ruimtes waarin sprake is van een constante toestroom van verschillende gebruikers. Door de afgesloten dispenser raakt iedereen enkel het papier aan dat zij zelf gebruiken, waardoor bijvoorbeeld kruisbesmetting voorkomen wordt.
  • Geminimaliseerd verbruik: De systemen van Katrin zorgen ervoor dat het verbruik van papier gecontroleerd en hierdoor geminimaliseerd wordt. Dit komt doordat de dispensers meestal voorzien zijn van vel-voor-vel-dosering.
  • Duurzaam: Door het gereduceerde verbruik is er ook sprake is van minder afval, waardoor dit een stuk milieuvriendelijker is dan dispensers die niet voorzien zijn van vel-voor-vel-dosering.
  • Betrouwbaar: De dispensers zijn stevig en gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Hierdoor kunnen deze wel tegen een stootje. De dispensers zijn bovendien bestand tegen hoge temperaturen.
  • Makkelijk te onderhouden: Door het geminimaliseerde verbruik wordt tevens de onderhoudstijd verkort; het papier hoeft namelijk minder snel aangevuld te worden. De dispensers zijn verder voorzien van een slot, waardoor de inhoud makkelijk afgesloten kan worden en diefstal en misbruik voorkomen worden.

Zoek de juiste Katrin dispenser

In de categorieën hierboven kunt u het soort dispenser selecteren dat u nodig heeft. Vervolgens kunt u filteren op dispensernummer. Dit is het unieke nummer dat de dispenser meegekregen heeft. Bijpassend horen dispenservullingen die ook allemaal een uniek nummer hebben. Bij elk product kunt u vinden welke dispenservullingen er in de dispensers passen.

Dispenservullingen bestellen?

Op 123schoon.nl koopt u dus deze dispenservullingen die perfect in de dispensers van Katrin passen. Schaf bijvoorbeeld papieren handdoeken of toiletpapier aan. De vullingen zijn gemaakt van stevig 1-laags, 2-laags of 3-laags papier. Er is Basic papier, Classic papier en Plus papier; waarbij basic papier de standaard kwaliteit biedt die nodig is in professionele sanitaire ruimtes of bijvoorbeeld professionele keukens, Classic papier een hogere kwaliteit heeft en Plus papier van de hoogste kwaliteit is.

 

Heeft u vragen over Katrin dispensers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.