123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Lay-Z spa Hawaii met 120 AirJets (4-6 personen)

Lay-Z spa Hawaii met 120 AirJets (4-6 personen)
€ 609,00 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW) (€ 503,31 Exclusief 21% BTW )
Omschrijving
Deze zomer én winter hoeft u niet meer naar een wellness-centrum om ultiem te ontspannen. Dankzij deze blauwe opblaasbare jacuzzi van Bestway doet u dit namelijk gewoon in eigen tuin. De spa biedt al het comfort dat u gewend bent, met de zachte wanden, het heerlijke opgewarmde water en de bubbelstand met wel 120 geïntegreerde air-jets. Deze spa heeft een diameter van 180 cm en een hoogte van 71 cm en is geschikt voor vier tot zes personen.

De spa wordt geleverd met waterfilterpomp en bijbehorende cartridge, isolerend afdekzeil, spa-pomp, reparatieset, chemconnect chloordrijver, handleiding en instructiefilm.

Meer informatie over dit product
 
Dit artikel wordt vanwege het gewicht/formaat per pallet vervoerd.
Verzending binnen 2 - 5 werkdagen.
Specificaties
Merk: Bestway Diameter: Ø 180 cm
Type: Spa Cartridgetype: 6
Kleur: Blauw Aantal jets: 120
Hoogte: 71 cm
Maak uw spa compleet

Lay-Z spa filters (set van twee stuks) € 7,50

Lay-Z floor protector (ondergrond voor spa)  € 39,50

Complete startset onderhoudsmiddelen € 15,95

Kenmerken van de opblaasbare jacuzzi
 

Deze vierkante opblaasbare jacuzzi is gemaakt van duurzaam TriTech-materiaal en voorzien van een verwarmingssysteem en 120 air-jets. Hierdoor is dit stabiel, betrouwbaar en zeer comfortabel. Het materiaal is drielaags en bestaat uit PVC en polyester. Dit is isolerend en zakt bijvoorbeeld nooit in als u tegen de wanden aan leunt. Ook voelen zowel de wanden als de bodem zeer zacht en prettig aan.

Het verwarmingssysteem kan opwarmen tot wel 40°C en per uur worden verhoogd met ongeveer 1,5 tot 2°C. Dit systeem bespaart energie en is dan ook voorzien van een geavanceerd Power Saving System. U bedient zowel de verwarming als de air-jets met een handig controlepaneel. Hierop kunt u ook start/stop-timers instellen.
 

Installatie
 

Het opzetten en weghalen van deze spa gaat eenvoudig; hiervoor heeft u geen extra gereedschap nodig. Met de meegeleverde pomp blaast u het bad namelijk snel op, terwijl de afvoerklep zorgt dat het water na afloop weer makkelijk uit het bad verwijderd kan worden. Door de draaggrepen verplaatst u het opgeblazen (lege) bad ook eenvoudig naar de gewenste plek. Zo kunt u het bad bijvoorbeeld binnenshuis opblazen en buitenshuis neerzetten. Het bad moet worden gevuld met 840 liter water.

Op zoek naar bekerhouders of lampen voor de spa? Klik hier!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)