123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Lay-Z spa Milan met 80 AirJet plus, Freeze Shield en App besturing (4-6 personen)

Lay-Z spa Milan met 80 AirJet plus, Freeze Shield en App besturing (4-6 personen)
€ 619,00 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW) (€ 511,57 Exclusief 21% BTW )
Omschrijving
Deze blauwe opblaasbare jacuzzi van Bestway heeft alles wat u van een spa maar kunt wensen: een verwarmingssysteem dat door de Freeze Shield-sensoren zorgt dat het water altijd op temperatuur blijft, 80 air-jets voor bubbelend water, een controlepaneel met app-besturing waarmee u alles kunt aansturen en zachte en stevige wanden. Zo geniet u in de zomer én in de winter van deze spa en bootst u altijd een wellness-gevoel na vanuit uw eigen tuin. Deze spa heeft een diameter van 196 cm en een hoogte van 71 cm en is geschikt voor vier tot zes personen.

De spa wordt geleverd met waterfilterpomp en bijbehorende cartridge, isolerend afdekzeil, spa-pomp, reparatieset, chemconnect chloordrijver, handleiding en instructiefilm.

Meer informatie over dit product
 
Dit artikel wordt vanwege het gewicht/formaat per pallet vervoerd.
Verzending binnen 2 - 5 werkdagen.
Specificaties
Merk: Bestway Diameter: Ø 196 cm
Type: Spa Cartridgetype: 6
Kleur: Blauw Aantal jets: 80
Hoogte: 71 cm Handleiding: PDF
Maak uw spa compleet

Lay-Z spa filters (set van twee stuks) € 7,50

Lay-Z floor protector (ondergrond voor spa)  € 39,50

Complete startset onderhoudsmiddelen € 15,95

Kenmerken van de opblaasbare jacuzzi
 

Deze opblaasbare jacuzzi is dus voorzien van een verwarmingssysteem dat zichzelf automatisch controleert. De Freeze Shield-sensoren zorgen ervoor dat het water nooit bevriest in de winter. Wanneer de temperatuur hiervan namelijk onder de 5°C zakt wordt het weer opgewarmd. Zo blijft het water altijd tussen de 6 en 10°C. Tijdens gebruik kunt u dit verder verwarmen naar maximaal 40°C. 

Doordat de wanden gemaakt zijn van duurzaam TriTech-materiaal, dat drielaags is en uit PCV en polyester bestaat, staat deze spa zeer stabiel. Het materiaal is bovendien zacht en duurzaam. De wanden zakken hierdoor niet in als u hier tegenaan leunt. 

Het verwarmingssysteem én de 80 air-jets die rondom zitten kunnen worden aangestuurd met een energiebesparend controlepaneel of (dankzij de ingebouwde wifi-module) ook via een app. Hiermee kunt u bijvoorbeeld ook start/stop-timers instellen.
 

Installatie
 

Dit bad heeft u zo opgezet en weggehaald. De meegeleverde pomp blaast het bad namelijk zo vol. Vervolgens kunt u hem verplaatsen met de draaggrepen of vullen met 916 liter water. Na afloop laat u het water bovendien eenvoudig weglopen door de afvoerklep.

Op zoek naar bekerhouders of lampen voor de spa? Klik hier!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)