123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Lay-Z spa St. Moritz met 140 AirJets (5-7 personen)

Lay-Z spa St. Moritz met 140 AirJets (5-7 personen)
€ 689,00 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW) (€ 569,42 Exclusief 21% BTW )
Omschrijving
Geniet in de zomer én in de winter van een wellness-gevoel vanuit uw eigen tuin met deze opblaasbare jacuzzi van Bestway. Het bad is voorzien van wel 140 air-jets waarmee het water kan bubbelen. Zo geniet u van een fantastische massage-ervaring. Door de zachte wanden, de isolerende bodem en het warme water wordt uw ervaring bovendien nóg comfortabeler. Dit bad heeft een hoogte van 71 cm en een diameter van 216 cm. Er is hierdoor ruimte voor wel vijf tot zeven personen.

De spa wordt geleverd met waterfilterpomp en bijbehorende cartridge, isolerend afdekzeil, grondzeil, spa-pomp, reparatieset, chemconnect chloordrijver, handleiding en instructiefilm.

Meer informatie over dit product
 
Dit artikel wordt vanwege het gewicht/formaat per pallet vervoerd.
Verzending binnen 2 - 5 werkdagen.
Specificaties
Merk: Bestway Diameter: Ø 216 cm
Type: Spa Cartridgetype: 6
Kleur: Bruin Aantal jets: 140
Hoogte: 71 cm
Maak uw spa compleet

Lay-Z spa filters (set van twee stuks) € 7,50

Lay-Z floor protector (ondergrond voor spa)  € 39,50

Complete startset onderhoudsmiddelen € 15,95

Kenmerken van de opblaasbare jacuzzi
 

Deze opblaasbare jacuzzi heeft alles wat u zich maar kunt wensen: wanden die gemaakt zijn van duurzaam, drielaags materiaal, een energiebesparend verwarmingssysteem, 140 air-jets voor bubbelend water, een geïntegreerd waterfiltratiesysteem en een handig controlepaneel met timerfuncties.

Door het sterke materiaal staat de spa niet alleen extra stabiel, het maakt ook dat hij betrouwbaar en comfortabel is. De wanden zakken niet in en zijn zacht voor de huid. 

Het verwarmingssysteem kan opwarmen tot wel 40°C en per uur verhoogd worden met ongeveer 1,2 tot 1,8°C. Het controlepaneel is voorzien van soft-touch. Over alles in deze spa is dus goed nagedacht, waardoor het een perfecte ervaring biedt.
 

Installatie
 

Ook het opzetten en weghalen van de spa kost u nauwelijks moeite. Met de meegeleverde pomp vult u het bad met lucht, zodat u hiervoor geen extra gereedschap nodig heeft. Dankzij de draaggrepen kunt u het bad vervolgens eenvoudig verplaatsen als het ergens anders toch wat beter staat. En na afloop verwijdert u het water weer snel dankzij de afvoerklep. Het bad wordt gevuld met 1190 liter water. 

Op zoek naar bekerhouders of lampen voor de spa? Klik hier!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)