123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Brabantia vuilniszakken

Brabantia vuilniszakken kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan Brabantia vuilniszakken, die zo ontworpen zijn dat ze perfect in de bijpassende prullenbakken passen. Filter op soort om de zak met de juiste lettercode te vinden. Daarnaast is filteren op capaciteit ook een optie.


1 - 16 van 16

Bestel Brabantia vuilniszakken online

Bekijk op deze pagina ons uitgebreide aanbod aan Brabantia vuilniszakken. Lees meer over de collectie, de grote voordelen van dit soort vuilniszakken en bekijk hoe u snel de juiste afvalzak kunt vinden voor uw Brabantia prullenbak.

Wat zijn Brabantia PerfectFit vuilniszakken?

Brabantia PerfectFit vuilniszakken zijn speciaal ontworpen voor de prullenbakken van dit merk. Dit betekent dat u voor ieder model gegarandeerd de perfect passende afvalzak kunt kopen. De zakken zijn namelijk op maat gemaakt, wat inhoudt dat ze precies de juiste afmetingen hebben. Zo heeft u nooit meer last van een vuilniszak die afzakt of juist net iets te krap is.

Welke Brabantia vuilniszakken zijn er?

In het assortiment van Brabantia vindt u vuilniszakken met trekband voor prullenbakken van 3 tot 60 liter. Naast de normale vuilniszakken, brengt het merk ook composteerbare zakken op de markt. Deze zijn geschikt voor het weggooien van organisch keukenafval, zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en kunnen op de composthoop gegooid worden. Op 123schoon.nl koopt u alle vuilniszakken van dit merk voordelig.


U kunt de vuilniszakken bestellen op een rol of in een dispenserpack. In het dispenserpack zitten de vuilniszakken niet aan elkaar vast, waardoor ze zo uit de verpakking te trekken zijn.

Hoe vind ik de juiste Brabantia vuilniszakken?

U vindt de geschikte Brabantia vuilniszakken voor uw prullenbak aan de hand van de kleur- en lettercode. Schaf afvalzakken aan met dezelfde code als uw Brabantia vuilnisbak om voor een perfecte combinatie te gaan. De kleur- en lettercode is te vinden aan de binnenzijde van de deksel.

Wat zijn de grootste voordelen van Brabantia vuilniszakken?

Op maat gemaakt: Het grootste voordeel van de Brabantia vuilniszakken is uiteraard dat ze geheel op maat gemaakt zijn voor de prullenbakken van dit merk. Zo vindt u altijd een afvalzak die perfect in uw Brabantia vuilnisbak past. Doordat de zak nooit te groot is, is deze bovendien altijd onzichtbaar als de deksel van uw prullenbak gesloten is.
Voorzien van handige trekbandsluiting: Door de handige trekbandsluiting kunt u de volle vuilniszakken eenvoudig verplaatsen, dichtknopen en weggooien, zonder dat u hierbij in contact komt met het afval. Het verwisselen van de vuilniszak kan hierdoor op een extra hygiënische manier gedaan worden.
Voorzien van ventilatiegaatjes: De zakken zijn voorzien van ventilatiegaatjes, waardoor ze nooit vacuüm trekken en de overtollige lucht direct wordt afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat het plaatsen van de zakken zonder moeite gedaan kan worden.
 Gemaakt van extra sterk plastic: De vuilniszakken van Brabantia zijn gemaakt van zeer stevig polyethyleen (HDPE), waardoor ze sterk en scheurvast zijn.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over de vuilniszakken van Brabantia. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; dan kunnen we u altijd verder helpen.