123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Desinfectie middelen

Desinfectie middelen bestellen?

Met onze desinfectie middelen kunt u uw woonruimte of kantoor schoon en bacterievrij maken. Zo kunt u de desinfecterende doekjes, desinfectie vloeistof en desinfecterende allesreinigers gebruiken om het risico op virusverspreiding zoveel mogelijk te verkleinen. 

1 - 0 van 0

Bestel alle desinfectie producten zeer voordelig

Bekijk ons ruime aanbod aan desinfecterende schoonmaakproducten om uw badkamer, keuken, toilet of andere oppervlakten in huis of op kantoor schoon te maken. Wij verkopen verschillende desinfectie middelen waarmee u dit op een effectieve manier kunt doen. Bestel ze vandaag en ontvang ze morgen al in huis. Lees hieronder meer over desinfectie producten of kies hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

De voordelen van het gebruiken van desinfectie middelen

Met desinfecterende producten worden oppervlaktes niet alleen keurig schoon, maar worden micro-organismen, zoals bacteriën, virussen, schimmels en ziektekiemen, ook onschadelijk gemaakt. Wilt u een ruimte dus écht schoonmaken en de risico's op (kruis)besmetting zoveel mogelijk verkleinen? Dan kunt u het beste schoonmaken met desinfecterende schoonmaakproducten. Deze middelen bestaan voor meer dan 0,5% uit waterstofperoxide en zijn dus effectief tegen bijvoorbeeld virussen. De middelen van Blue Wonder bestaan zelfs voor 1% uit waterstofperoxide.

 

Let op: Om de juiste werking van deze producten te behouden en te zorgen dat ze echt desinfecterend werken dient u de gebruiksaanwijzing op het etiket goed te lezen. Het verdunnen van de producten kan bijvoorbeeld zorgen voor het verminderen van de werking.

De desinfectie middelen in ons assortiment

Op onze website koopt u diverse desinfectie producten van onder andere Blue Wonder. Ons assortiment bestaat uit:

  • Desinfecterende doekjes: Deze vochtige doekjes zijn gebruiksklaar en kunnen dus direct gebruikt worden voor het reinigen van diverse oppervlaktes. Tijdens het reinigen en desinfecteren blijven er geen chemische resten achter, waardoor dit zeer veilig is. Desinfecterende doekjes zitten in een afgesloten verpakking en kunnen heel eenvoudig meegenomen worden om ook onderweg oppervlakten, zoals deurklinken en handvaten, te reinigen en bacterievrij te maken.
  • Desinfectie vloeistof: Met desinfectie vloeistof kunt u zowel uw handen als (kleine) oppervlakten reinigen. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige producten van CMT en Trisept, waarmee u altijd het beste resultaat bereikt.
  • Desinfecterende allesreiniger: Met de antibacteriële reinigers van Blue Wonder maakt u verschillende ruimtes in huis of op werk schoon. Er zijn speciale sprays voor de keuken en de badkamer, maar ook meer algemene sprays. Vuil, bacteriën en ziektekiemen worden verwijderd, terwijl er geen chemische resten achterblijven.
  • Desinfectie pakketten: In deze handige pakketten vindt u een combinatie van diverse antibacteriële schoonmaakproducten. We verkopen 6-delige, 12-delige en 23-delige pakketten, met daarin desinfecterende allesreinigers, desinfecterende doekjes en huishoudhandschoenen. Deze pakketten zijn voordelig en compleet.
  • UVC: Hier vindt u desinfecterende tafellampen en boxen voor het bewaren van voorwerpen. De desinfectie vindt plaats met behulp van het verspreiden van UV-C licht.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom zijn desinfectie middelen nodig?

Met behulp van desinfectie middelen maakt u oppervlaktes volledig schoon. U verwijdert micro-organismen en ziektekiemen. Hierdoor wordt de kans op kruisbesmetting verkleind. Dit is te danken aan waterstofperoxide dat in deze reinigers zit.

Welke desinfectie middelen kan ik kopen?

In ons assortiment vindt u desinfectie middelen zoals desinfecterende doekjes, allesreiniger, pakketten, vloeistoffen en UVC producten. Hiermee maakt u oppervlaktes vrij van bacteriën, virussen en andere ziektekiemen.

Waar koop ik desinfectie middelen?

Op 123schoon.nl koopt u desinfectie middelen zeer voordelig. Van desinfectie doekjes, tot allesreiniger en zelfs volledige pakketten, bij ons vindt u het allemaal. En als u vandaag nog bestelt, ontvangt u het morgen al in huis.
 

Weet u niet welke (desinfecterende) schoonmaakmiddelen u het beste kunt bestellen en heeft u behoefte aan ons advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Weet u niet welke (desinfecterende) schoonmaakmiddelen u het beste kunt bestellen en heeft u behoefte aan ons advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!