123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dash wasmiddel

Dash wasmiddel kopen?

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan Dash wasmiddelen. Gekleurd en wit wasgoed krijgt u met deze wasmiddelen moeiteloos schoon. Plaats uw bestelling vandaag nog en ontvang uw Dash wasmiddel morgen al in huis.


1 - 6 van 6

Bestel goedkoop Dash wasmiddel

Met Dash gaat u keer op keer voor een stralend schone was. Dash wasmiddelen maken niet alleen uw was schoon, ook laten de middelen het wasgoed weer heerlijk ruiken. Bij ons vindt u diverse wasmiddelen van dit merk.

Dash wasmiddelen: ons assortiment

Dash biedt verschillende wasmiddelen aan. De wasmiddelen zijn voor universeel gebruik of specifiek voor de gekleurde/bonte was. Dash maakt onderscheid tussen de volgende producten:

  • All-in-1 pods: Deze wascapsules zorgen ervoor dat uw wasgoed schoon en fris de wasmachine uitkomt. Het afmeten van wasmiddel is verleden tijd, de pods zijn namelijk voorgedoseerd. Het omhulsel van de capsules lost volledig op in water. De Dash All-in-1 pods bevatten een frisse geur van Lenor. De capsules bevatten voorwasmiddel, wasmiddel, vlekverwijderaar en wasverzachter.
  • 3-in-1 pods: De 3-in-1 pods bevatten wasmiddel, vlekverwijderaar en wasverzachter. Wasmiddel capsules zijn voorgedoseerd en hiermee voorkomt u overdosering. De pods werken zelfs als u met koud water wast. Het folie om de capsules lost helemaal op als deze in aanraking komt met water.
  • Vloeibaar wasmiddel: De vloeibare wasmiddelen van Dash hebben een uitstekende reinigingskracht. Vlekken worden met gemak verwijderd. Natuurlijk laten de wasmiddelen ook een heerlijke geur achter op uw wasgoed en in de wastrommel.

Dash in de aanbieding kopen

Wilt u besparen op wasmiddelen? Dan is Dash wasmiddel zeer geschikt. Regelmatig vindt u bij ons een Dash aanbieding waarmee u een hoop geld bespaart. Dit is natuurlijk ook ideaal als u een voorraad wilt aanleggen. Bestel de huidige aanbiedingen hierboven.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik Dash pods?

De wasmiddelcapsules van Dash zijn erg makkelijk in gebruik. Plaats één capsule in de lege wastrommel. Plaats vervolgens uw wasgoed in de trommel. Het is het verstandigst om de instructies op de verpakking te volgen om ervoor te zorgen dat de pods uitstekend werken.

Is Dash een mild wasmiddel?

Niet alle wasmiddelen van Dash zijn mild voor de huid. De Dash wasmiddelen voor de gevoelige huid hebben een unieke formule dat erg mild en zacht is. Uw was wordt hierdoor zijdezacht, zodat het fijn aanvoelt op uw huid. Dit wasmiddel is dermatologisch getest en bevat 0% kleurstoffen.
 

Heeft u vragen over de Dash wasmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.