123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dettol

Dettol schoonmaakmiddelen kopen?

Op zoek naar schoonmaakmiddelen van Dettol? Bekijk op deze pagina ons assortiment. Hier vindt u onder meer allesreinigers, hygiënische doekjes en ontsmettingsmiddel. Vind het juiste product eenvoudig door te filteren op type, capaciteit of aantal.


1 - 21 van 21

Bestel schoonmaakmiddelen van Dettol voordelig

Bekijk op deze pagina ons ruime assortiment met schoonmaakmiddelen van Dettol. De producten van Dettol staan bekend om hun krachtige en desinfecterende werking. Lees hieronder meer over de producten van Dettol of bestel direct hierboven het gewenste product.

Wat is Dettol?

Dettol werd 80 jaar geleden voor het eerst gebruikt in ziekenhuizen om ruimtes te desinfecteren en om de huid te ontsmetten voorafgaand aan een operatie. Daarnaast werd Dettol gebruikt om vrouwen na de bevalling te beschermen tegen ziektes. Dettol wordt vandaag de dag nog steeds regelmatig gebruikt als ontsmettingsmiddel dankzij de antibacteriële werking.
 

Dettol heeft in de afgelopen 80 jaar het assortiment flink uitgebreid met diverse schoonmaakproducten. Denk hierbij aan allesreiniger en multi-reinigingsdoekjes. De vertrouwde antibacteriële formule is tot op de dag van vandaag nog steeds het middel waar Dettol bekend om staat.

Schoonmaakmiddelen van Dettol

In ons assortiment vindt u diverse producten van Dettol. Hieronder zullen een aantal producten worden toegelicht:

  • Hygiënische doekjes: met deze handige schoonmaakdoekjes van Dettol haalt u moeiteloos al het vuil weg. Verwijder onder andere keukenvet, zeepresten en badkamervuil. De doekjes zijn te gebruiken op elk oppervlak en zullen, doordat ze bleekvrij zijn, geen vlekken achterlaten. Wel blijft een heerlijke geur achter, waarmee het oppervlak direct fris en fruitig ruikt.
  • Multi-reiniger: Dettol multi-reiniger zorgt voor 100% hygiëne. De multi-reinigerspray maakt het mogelijk een oppervlak te reinigen zonder eerst een sopje te maken; snel en effectief! Dettol multi-allesreiniger treedt krachtig op tegen zeepresten, vuil en vet en is ideaal voor gebruik in de keuken of badkamer. Het middel bevat geen bleek en kleurstoffen.
  • Allesreiniger: de allesreiniger van Dettol zorgt voor een zeer hygiënisch eindresultaat. De allesreiniger voert namelijk verschillende handelingen tegelijkertijd uit: het reinigt, ontvet én laat een frisse geur achter. Zo worden oppervlakten zeer schoon en verdwijnen zelfs hardnekkige of aangekoekte vervuilingen eenvoudig en snel.

Allesreiniger van Dettol gebruiken

De allesreinigers van Dettol kunnen zowel verdund als onverdund gebruikt worden. Wanneer u het product verdund gaat gebruiken, kunt u Dettol allesreiniger verdunnen met water. Er zijn twee manieren waarop u Dettol allesreiniger kunt verdunnen, namelijk:

  • Voor dagelijks gebruik: voeg 3 volle doppen allesreiniger toe aan 5 liter water.
  • Voor hardnekkige vlekken: gooi 2 volle doppen in 1 liter water.

Wanneer de allesreiniger onverdund gebruikt wordt, dient het oppervlak wel nagespoeld te worden om mogelijke vlekken te voorkomen. Voor onverdund gebruik brengt u de allesreiniger aan op een vochtige doek of rechtstreeks op het oppervlak.

De voordelen van schoonmaken met Dettol

Schoonmaken met Dettol heeft een aantal voordelen, namelijk:
 

 Verfrissende geur: de producten van Dettol beschikken over een frisse en herkenbare geur die het merk typeert. Na het reinigen van uw huis met de schoonmaakmiddelen van Dettol, zal uw huis aangenaam fris ruiken.
 Veelzijdigheid: Dettol heeft een veelzijdige lijn met schoonmaakmiddelen die wij verkopen in ons assortiment. Voor iedere schoonmaakklus is er wel een passend schoonmaakmiddel te vinden.
 Bacteriële reiniging: Dettol staat bekend om de reinigende en antibacteriële werking van hun producten. Schadelijke bacteriën worden eenvoudig gedood en verwijderd.
 Veilig in gebruik: de schoonmaakmiddelen van Dettol zijn zeer veilig in gebruik. Volg wel altijd de instructies op de verpakking van het product dat u gaat gebruiken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn de producten van Dettol antibacterieel?

Dettol staat bekend om de antibacteriële werking van hun schoonmaakmiddelen. De producten bevatten namelijk actieve ingrediënten die bacteriegroei tegengaat en schadelijke bacteriën doodt en verwijderd.

Waar kunt u Dettol voor gebruiken?

Dettol kunt u voor veel huishoudelijke taken gebruiken. Welk product u nodig heeft, is afhankelijk van wat u gaat schoonmaken. Echter zijn veel schoonmaakmiddelen van Dettol geschikt voor verschillende oppervlakten. De allesreinigers, de multi-reinigers en de hygiëne doekjes kunt u gebruiken voor zowel de keuken als het afnemen van de eettafel.

Zijn de schoonmaakmiddelen van Dettol schadelijk voor de huid?

Nee, de schoonmaakmiddelen zijn niet schadelijk voor de huid. Het is niet erg wanneer uw huid in contact komt met de producten. Probeer overmatig contact wel te vermijden, schoonmaakmiddelen kunnen na lange tijd of overmatig contact de huid wel de huid gaan irriteren.
 

Heeft u nog vragen over de schoonmaakmiddelen van Dettol of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.