123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dreft All-in-One vaatwastabletten

Dreft All-in-One vaatwastabletten kopen?

Bestel uw Dreft All-in-One vaatwastabletten eenvoudig online en geniet morgen al van een schitterend schone vaat. Met de geconcentreerde formules van de All-in-One vaatwastabletten zijn hardnekkige vet- en vuilvlekken verleden tijd. Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis.


Bestel Dreft All-in-One vaatwastabletten online

De All-in-One vaatwastabletten hebben, zoals de naam al zegt, een alles-in-één werking. De vaatwastabletten maken uw vaat stralend schoon en fris en zorgen voor bescherming van uw vaat, wasbeurt na wasbeurt. Lees hieronder meer over de All-in-One vaatwastabletten van Dreft of bestel hierboven gelijk uw gewenste producten.

Waaruit bestaan Dreft All-in-One vaatwastabletten?

De All-in-One tabletten van Dreft bevatten naast vaatwaspoeder ook glansspoelmiddel en onthardingszout. Door de toevoeging van deze middelen aan de vaatwastabletten hoeft u dit niet meer apart toe te voegen. Onthardingszout voorkomt kalkaanslag en kalkophoping in uw vaatwasser. Glansspoelmiddel zorgt ervoor dat uw vaat zonder druppelsporen en streeploos uit de machine komt.

Dreft All-in-One tabletten reinigen niet alleen uw vaat maar zuiveren en beschermen ook direct uw machine. Zo wordt opgestapeld kalk en vet verwijderd tijdens een wasbeurt. Door de glanstoevoegingen wordt glas- en zilverwerk grondig gereinigd en krijgen ze de glans weer terug zoals voorheen.

Haal het beste uit uw Dreft All-in-One vaatwastabletten

Gebruik de Dreft All-in-One vaatwastabletten alleen op de volgende wijze voor het beste en schoonste resultaat voor uw vaat:

  • Gebruik altijd het doseerbakje voor uw vaatwastablet. Indien de capsule niet past legt u de tablet dan bovenop het bestekbakje en selecteert u een programma zonder voorwas.
  • De zoutfunctie van Dreft werkt optimaal in zacht gemiddeld en hard water tot 21°dH.
  • Uw vaatwasmachine wast uw vaat nog steeds optimaal schoon, ook als de lampjes voor glansspoelmiddel en zout branden. Dit komt door de ingebouwde glansspoelmiddel en onthardingszout die al in de All-in-One tabletten aanwezig zijn.
  • Laat zilver niet in contact komen met roestvrij staal
  • Stop uw antieke, hand beschilderde porselein en uw kristal niet in de vaatwasser.

Tips voor een perfect wasresultaat:

  1. Verwijder grote etensresten voordat u de vaat in de machine plaatst.​​​​​
  2. Plaats de vaat met enige ruimte tussen elkaar zodat er optimaal gereinigd kan worden.
  3. Gebruik één Dreft All-in-One vaatwastablet per beurt voor de beste resultaten.
  4. Controleer regelmatig of er nog voldoende onthardingszout en glansmiddel in het reservoir zitten en vul deze zo nodig aan voor een optimale werking van uw vaatwasmachine.

Verschillen tussen Dreft vaatwastabletten

Eigenschappen All-in-One     Platinum Platinum Plus
Krachtige reiniging in 1 keer
Stralends schoon
Glasbescherming
Verwijdert aangekoekte etensresten
Filterreiniging
Efficiënt bij korte cycli
Anti-dofheidstechnologie

Gebruiksvriendelijk en milieubewust

  • Veilig en fosfaatvrij: de vaatwastabletten van Dreft All-in-One zijn vrij van schadelijke fosfaten waardoor ze veiliger zijn voor in huis en het milieu.
  • Doseringsgemak: Elke vaatwastablet is precies gedoseerd voor één wasbeurt zodat u zeker weet dat u de juiste hoeveelheid in uw machine heeft voor een optimaal resultaat
  • Milieuvriendelijke verpakking: De vaatwastabletten zijn verpakt in recyclebare verpakkingen en het film om de tabletten heen is ook 100% oplosbaar.
  • Eco-programma’s: de vaatwastabletten werken effectief bij eco-programma’s
  • Energiezuinig: De productie van de vaatwastabletten gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare energie
  • Waterbesparing: voorspoelen is met de vaatwastabletten van Dreft niet meer nodig

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel Dreft All-in-One vaatwastabletten moet ik gebruiken?

Voor één wasbeurt gebruikt u één Dreft All-in-One vaatwastablet. Doordat een vaatwastablet een voorgedoseerde hoeveelheid is, zit er standaard genoeg product in voor een hele wasbeurt.

Waarom zit er glansspoelmiddel in Dreft All-in-One vaatwastabletten?

Glansspoelmiddel zorgt ervoor dat de vaat beter opdroogt, water geen vlekken en strepen achterlaat op de vaat en beschermt de vaatwasser. Glansspoelmiddel vermindert de vorming van kalkaanslag waardoor uw machine in goede conditie blijft.

Kun je afwassen met een Dreft All-in-One vaatwastablet?

Nee, het is niet aan te raden. Gebruik voor de afwas een afwasmiddel dat daarvoor bedoeld is zoals bijvoorbeeld Dreft Max Power afwasmiddel. Vaatwastabletten kunnen redelijk agressief zijn voor de huid en mogelijk wordt de afwas ook niet voldoende schoon.
 

Heeft u nog vragen over de All-in-One vaatwastabletten van Dreft of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.