123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Driehoek allesreiniger

Driehoek allesreiniger kopen?

Op deze pagina vindt u alle allesreinigers van Driehoek. De allesreinigers zijn beschikbaar als vloeibare zeep, zachte zeep of als spray. De allesreinigers bevatten geen chemische ingrediënten en zijn biologisch afbreekbaar. Wanneer u vandaag besteld, ontvangt u de allesreinigers van Driehoek morgen al in huis.


Grondige reiniging met Driehoek allesreiniger

Al meer dan 120 jaar is Driehoek allesreiniger een begrip in het huishouden. De samenstelling van de allesreinigers en zeep is duurzaam, milieuvriendelijk en veilig te gebruiken. In menig schoonmaakkastje komt u dan ook wel een Driehoek product tegen. Dankzij de schoonmaakkracht van deze allesreinigers, is Driehoek al jarenlang favoriet. Lees hieronder meer over de allesreinigers van Driehoek of bestel hierboven direct het gewenste product.

Driehoek allesreiniger: ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten allesreinigers van Driehoek. Hieronder zullen de verschillende varianten toegelicht worden:

  • Vloeibare zeep: de vloeibare zeep van Driehoek is een krachtig schoonmaakmiddel, volledig op basis van natuurlijke ingrediënten. De vloeibare zeep komt goed van pas bij het schoonmaken van een vloer (steen of parket) of ander oppervlak. Het middel heeft een veilige, verzorgende werking.
  • Zachte zeep: de zachte Groene Zeep van Driehoek is geschikt voor diverse schoonmaak toepassingen. Vloeren, tegels, sanitair, douche, toilet en kleding worden heerlijk fris en schoon door de toevoeging van plantaardige glycerine en de essentiële olie van citronella. Doordat het schoonmaakmiddel gemaakt is op basis van natuurlijke ingrediënten is de reiniging zacht en veilig voor al uw materiaal.
  • Allesreiniger spray: deze spray van Driehoek kunt u gebruiken voor alle oppervlakten, dus het is ook veilig te gebruiken op hout en natuursteen. De allesreiniger spray heeft een aangename geur en is 99% biologisch afbreekbaar.

Duurzaam schoonmaken met Driehoek allesreiniger

Behalve dat de allesreinigers en zeep van Driehoek al jaren meegaan als favoriet onder de schoonmaakmiddelen, zijn deze producten ook nog eens heel duurzaam. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van minerale olie, petrochemische ingrediënten en andere agressieve chemische ingrediënten zoals bijvoorbeeld chloor, ammonia en zuren. Hierdoor zijn de allesreinigers van Driehoek bijna volledig biologisch afbreekbaar.
 

Driehoek maakt daarnaast ook zoveel mogelijk gebruik van gerecycled plastic en bio-plastic. Hierdoor zijn de verpakkingen na gebruik ook weer recyclebaar en houdt Driehoek hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk.
 

Doordat de allesreiniger van Driehoek veelzijdig gebruikt kan worden, wordt de aanschaf van overige schoonmaakproducten bijna overbodig. Driehoek allesreiniger kan gebruikt worden voor het reinigen van de vloer, de badkamer en de keuken, maar kan ook gebruikt worden om vlekken uit textiel te halen. Zelfs kalkaanslag kan verwijderd worden en ook een vieze auto is snel te reinigen met de producten van Driehoek.

De voordelen van Driehoek allesreiniger

Het gebruiken van de allesreinigers van Driehoek heeft een aantal voordelen, namelijk:

 Natuurlijke ingrediënten
 Recyclebare verpakking
 Geschikt voor natuursteen en hout
 Milieuvriendelijk
 Bevat geen chloor, ammonia, fosfaten en parabenen
 Vertrouwd recept

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Driehoek allesreiniger hetzelfde als groene zeep?

Driehoek zeep had oorspronkelijk een groene kleur waardoor mensen het ook wel groene zeep noemen. Tegenwoordig is de zeep niet altijd meer groen, maar de naam groene zeep is nog wel terug te vinden op de verpakkingen.

Waar kan ik Driehoek allesreiniger voor gebruiken?

Driehoek allesreiniger is voor bijna alle huishoudelijke klussen te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de keuken, badkamer, toilet en vloeren. Ook voor vlekken in textiel en kleding kan allesreiniger van Driehoek gebruikt worden.

Waar koop ik Driehoek allesreiniger?

Bij 123schoon.nl verkopen wij verschillende allesreinigers van Driehoek. Zowel vloeibare en zachte zeep als allesreiniger sprays. De allesreinigers kunnen op alle oppervlaktes in huis gebruikt worden zonder dat deze beschadigd raken. Vandaag besteld, morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over de allesreinigers van Driehoek of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.