123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Finish All-in 1 Max vaatwastabletten

Finish All-in 1 Max vaatwastabletten voordelig kopen?

Op deze pagina vindt u de vaatwastabletten van Finish All-in 1 Max. Deze vaatwastabletten beschikken over een glasbeschermende en ontvettende formule om uw glazen, bestek en borden er na iedere wasbeurt weer als nieuw uit te laten zien. Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.


Bestel Finish All-in 1 Max vaatwastabletten online

Met de vaatwastabletten van Finish All-in 1 Max worden hardnekkige etensresten en vlekken verwijderd en worden glazen en uw vaat weer stralend schoon. Bestel hierboven direct het gewenste product of lees hieronder meer over de vaatwastabletten van Finish All-in 1 Max.

De afwaskracht van Finish All-in 1 Max vaatwastabletten

De vaatwastabletten van Finish All-in 1 Max beschikken over een unieke technologie die ervoor zorgt dat uw vaat gegarandeerd schoon uit de vaatwasser komt zonder dat u deze nog een keer moet naspoelen. Dankzij de powerball met voorspoelmiddel worden hardnekkige etensresten eenvoudig verwijderd.

 

De unieke formule zorgt er voor dat vervelende vlekken, zoals bijvoorbeeld koffie en thee, ook worden verwijderd. Daarnaast bieden de vaatwastabletten ook bescherming tegen glascorrosie zodat uw glazen langer hun glans behouden en wasbeurt na wasbeurt beschermd worden.

Verschil tussen de Finish vaatwastabletten

Eigenschappen Classic Power All-in 1 All-in 1 Max Quantum
Voorspoelfunctie
Krachtige reiniging
Super-ontvettend
Spoelfunctie
Beschermt machine tegen kalkaanslag
Efficiënt bij lage temperaturen
Verwijdert aangekoekte etensresten
Beschermt filter
Beschermt glaswerk
Oplosbare folie
Verwijdert hardnekkige vlekken vanaf de 1e wasbeurt
Beschermt zilver
Superieure glans
Snelle werking van de power gel

Duurzame keuze met Finish All-in 1 Max

Wanneer u kiest voor de vaatwastabletten van Finish All-in 1 Max kiest u niet alleen voor een grondig gereinigde vaat maar maakt u ook een duurzame keuze. Dankzij de unieke formule en de powerball is voorspoelen niet meer nodig en bespaart u geld, tijd en water. De verpakkingen van de Finish All-in 1 Max vaatwastabletten zijn 100% recyclebaar.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Moet ik extra glansmiddel toevoegen bij gebruik van een Finish All-in 1 Max vaatwastablet?

Voor het beste resultaat voegt u, naast de Finish All-in 1 Max vaatwastablet, ook nog Finish glansspoelmiddel toe bij elke wasbeurt. Dit zorgt voor een extra glanzend resultaat. Geen glansspoelmiddel in huis? Geen zorgen, u kunt de vaatwastabletten ook gebruiken zonder glansspoelmiddel.

Wat zit er in de Finish All-in 1 Max vaatwastabletten?

De Finish All-in 1 Max vaatwastabletten bevatten reinigingsmiddel, glansspoelmiddel en onthardingszout die ervoor zorgen dat uw vaat goed gereinigd wordt. De powerball verwijdert de hardnekkigste vlekken.
 

Heeft u nog vragen over de Finish All-in 1 Max vaatwastabletten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.