123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Finish vaatwastabletten aanbieding

Finish vaatwastabletten in de aanbieding kopen?

Bestel vaatwastabletten van Finish in de aanbieding om goedkoop een grote voorraad aan te leggen. Ga zo het hele jaar door voor een brandschone vaat. Vind hier alle bekende verpakkingen van Finish tegen bodemprijzen, zoals de Finish Classic en Finish All-in-1 vaatwastabletten.


1 - 24 van 27

Bestel Finish vaatwastabletten in de aanbieding

Hier vindt u alle Finish vaatwastabletten met hoge kortingen tot 50%. Lees hieronder alles over ons assortiment. Vandaag besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe vaatwastabletten van Finish morgen al in huis.

Welke Finish vaatwasmiddelen zijn in de aanbieding?

In ons steeds wisselende aanbod vindt u verschillende Finish vaatwastabletten met hoge kortingen. U kunt doorgaans kiezen tussen twee geuren (Regular en Lemon) en drie bekende soorten: Finish Classic vaatwastabletten, Finish All-in-1 vaatwastabletten en Finish All-in-1 Max vaatwastabletten. Lees hieronder alles over hoe deze soorten zich van elkaar onderscheiden.

Finish Classic vs. Finish All-in-1 vaatwastabletten

Finish Classic vaatwastabletten hebben een krachtige werking, met een actieve formule die aangekoekte resten, vuil en hardnekkige vlekken losweekt. Finish All-in-1 vaatwastabletten hebben dit ook, maar bevatten daarnaast ook glansspoelmiddel en onthardingszout. Hiermee wordt uw vaat schoon, worden druppelsporen voorkomen en wordt kalkaanslag tegengegaan. In tegenstelling tot Finish Classic vaatwastabletten hebben Finish All-in-1 vaatwastabletten geen voorspoelfunctie.

Finish All-in-1 vs. Finish All-in-1 Max vaatwastabletten

Zowel Finish All-in-1 als Finish All-in-1 Max vaatwastabletten hebben een 3-in-1-werking. Ze bevatten dus vaatwaspoeder, glansspoelmiddel én onthardingszout. De Finish All-in-1 Max vaatwastabletten hebben daarnaast een verbeterde technologie, waardoor ze een nog krachtigere werking hebben. Ook zijn ze voorzien van een voorspoelfunctie. De Finish All-in-1 vaatwastabletten hebben dit niet.

Finish All-in-1 Max vs. Finish Quantum All-in-1 vaatwastabletten

De Finish All-in-1 Max vaatwastabletten en de Finish Quantum All-in-1 vaatwastabletten lijken qua werking erg veel op elkaar. De Quantum tabletten zorgen alleen voor een nóg krachtigere reiniging en extra glans. Natuurlijk zijn de Quantum tabletten ook voorzien van een voorspoelfunctie. Is het verschil tussen alles tabletten u nog niet helemaal duidelijk? Bekijk onderstaande tabel:
 

Finish Classic Finish All-in-1 Finish All-in-1 Max Finish Quantum All-in-1
Krachtige werking
Tegen hardnekkig vuil
Voorspoelfunctie
3-in-1-werking
Verbeterde technologie
Extra glans

Voordelen van de Finish voordeelverpakkingen

Met de aanbiedingen van Finish betaalt u een lage prijs. Daarnaast legt u met deze extra grote verpakkingen in één keer een kwartaal- of jaarvoorraad aan. De verpakkingen bevatten 225 tot 480 vaatwastabletten, waardoor u hier een langere tijd mee vooruit kunt. Door de hersluitbare verpakkingen bergt u de vaatwastabletten op een hygiënische en veilige wijze op en blijven ze langer goed.

Voordeel van Finish vaatwastabletten in de aanbieding

Betaal slechts 8 cent per vaatwastablet. Als u Finish in de aanbieding bestelt, bent u goedkoper uit dan de gemiddelde adviesprijs. Bespaar tot 13 cent per tablet. De prijs en het voordeel zijn afhankelijk van de verpakking. Bekijk op op de pagina alle actuele besparingen.


Hieronder vindt u een prijsvergelijking van de vier bekendste soorten:
 

Prijs per tablet
zonder korting
Prijs per tablet
met onze korting
Uw besparing
per tablet
Finish Classic 10 cent 8 cent 2 cent
Finish All-in-1 19 cent 8 cent 11 cent
Finish All-in-1 Max 26 cent 13 cent 13 cent
Finish Quantum All-in-1 18 cent 16 cent 2 cent

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar zijn Finish vaatwastabletten in de aanbieding?

Bij supermarkten wisselen de aanbiedingen regelmatig. Op 123schoon.nl vindt u altijd afgeprijsde vaatwastabletten van Finish. Koop hier Finish Classic, Finish All-in-1 en Finish All-in-1 Max vaatwastabletten met kortingen tot 50%.

Wat kosten Finish vaatwastabletten in de aanbieding?

Met de aanbiedingen op 123schoon.nl betaalt u gemiddeld slechts 8 cent per vaatwastablet. Dit is vaak zo’n 13 cent goedkoper dan als u deze ergens ander koopt. Hierdoor bent u goedkoper uit dan de gemiddelde adviesprijs.

Wat is een jaarvolume van Finish vaatwastabletten?

Met een jaarvolume aan Finish vaatwastabletten heeft een gemiddeld huishouden in één keer genoeg vaatwastabletten voor een heel jaar. En dat natuurlijk voor een aanzienlijk lagere prijs. Met de jaarvolume pakketten van Finish op 123schoon.nl ontvangt u gelijk genoeg vaatwastabletten voor 320 of 272 vaatwasbeurten.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over onze aanbiedingen van Finish. Bent u toch op zoek naar andere vaatwastabletten? Bekijk dan onze afgeprijsde vaatwastabletten van Dreft. En heeft u nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag.