123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wasmiddel aanbieding

Wasmiddel aanbieding kopen?

Voor een lage prijs wasmiddelen kopen? Bekijk op deze pagina al onze aanbiedingen! Bestel waspoeder, wascapsules of vloeibaar wasmiddel van diverse A-merken en profiteer van kortingen tot wel 65%. Filter op merk, geschikt voor of soort om snel de juiste producten te vinden.


1 - 24 van 172

Aanbieding wasmiddel kopen

Op deze pagina vindt u wasmiddelen voor een bodemprijs. Zelfs populaire A-merken bestelt u hier extra voordelig. Lees snel meer over onze aanbiedingen en de merken die we verkopen, of bestel direct de wasmiddel aanbiedingen hierboven.

Onze wasmiddel aanbiedingen

Wij bieden aanbiedingen van de volgende topmerken:

  • Robijn: Robijn is in Nederland een erg bekend wasmiddelmerk. Robijn heeft voor elk soort wasgoed een product ontwikkeld waarmee de kleuren behouden worden, de vlekken worden verwijderd en de was altijd fris ruikt.
  • Ariel: kies voor wasproducten van Ariel en ga hiermee voor stralend schoon textiel, wasbeurt na wasbeurt. Het prettige aan Ariel wasmiddelen is dat u uw was hiermee ook op wasprogramma’s met een lage temperatuur perfect schoon kunt krijgen. Ariel wasmiddelen worden daarnaast aangeboden in de Regular en Color variant. Regular is voor alle soorten was geschikt is en Color wordt gebruikt voor de gekleurde was.
  • Reus: gebruik de vertrouwde wasmiddelen van Witte Reus, Frisse Reus en Color Reus voor een stralende was. Ook biedt Reus regelmatig innovatieve producten aan, zodat uw was langdurig blijft stralen en de kleur van uw textiel behouden blijft.
  • Dreft: met Dreft beschermt u uw wasgoed en de kleuren hiervan. De wasmiddelen garanderen een langdurige frisheid. Zo ziet uw wasgoed er met Dreft altijd uit als nieuw.
  • Neutral: ideaal voor mensen met een gevoelige huid of huidtypes die snel last hebben van allergische reacties. De wasmiddelen van Neutral bevatten milieuvriendelijke ingrediënten. Daarnaast reinigen ze natuurlijk tot diep in de vezels.
  • Persil: de wasmiddelen van Persil zijn er voor de witte was, gekleurde was, zwarte was en voor mensen met een gevoelige huid. De middelen zijn ook erg duurzaam.

Naast de wasmiddelen van bovenstaande bekende merken, vindt u bij ons ook wasmiddel aanbiedingen van Dash, Marcel’s Green Soap, Coral, Fleuril, Fabulosa en The Pink Stuff.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke wasmiddel aanbiedingen zijn het beste?

Bij 123schoon.nl hebben we altijd goede deals op diverse wasmiddelen van vele A-merken. De aanbiedingen rouleren regelmatig, zodat er altijd iets voor u bij zit . Ontdek in onze webshop welke wasmiddelen er vandaag in de aanbieding zijn.

Waarom moet ik wasmiddelen in de aanbieding kopen?

Door wasmiddelen in de aanbieding te kopen, bespaart u een hoop geld op wasmiddelen van bekende merken, zoals: Robijn, Ariel, Reus en Persil. Voor minder geld per product koopt u genoeg wasmiddel om een voorraad aan te leggen.

Welke wasmiddel aanbieding is het beste?

Wat de beste wasmiddel aanbieding voor u is, hangt uiteraard af van de hoogte van de korting, maar wordt ook bepaald door het soort wasgoed dat u gaat wassen en het type wasmiddel dat u het liefst gebruikt. De beste aanbieding is goed voor uw portemonnee en geschikt voor het textiel dat gewassen moet worden. Bij 123schoon.nl vindt u veel aanbiedingen, zo zit er gegarandeerd een aanbieding voor u tussen.
 

Heeft u vragen over onze wasmiddel aanbiedingen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.