123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Geurbuiltjes

Geurbuiltjes bestellen?

Koop hier voordelig de geurbuiltjes van Robijn. Deze zorgen ervoor dat uw kleding in de kast langer schoon en fris ruikt. De builtjes verspreiden namelijk een heerlijk parfum. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het artikel morgen al in huis.


Geurbuiltjes voordelig bestellen

Laat uw kleding heerlijk ruiken, zelfs als u deze weken in de kast heeft liggen. Dit doet u met behulp van een geurbuiltje. Hieronder leest u meer over geurbuiltjes of bestel hierboven direct waar u naar op zoek bent.

Wat zijn geurbuiltjes?

Geurbuiltjes zijn zakjes gevuld met parfumparels. De geurparels verspreiden tot 6 weken lang een heerlijke geur. Hierdoor zijn ze ideaal voor in de kledingkast of koffer. Door de builtjes hier te plaatsen, worden uw zintuigen op een aangename manier geprikkeld zodra u de kast of koffer opent. De geurbuiltjes kunt u ophangen aan bijvoorbeeld een kledinghanger of neerleggen op een plek die u fris wilt laten ruiken.

 

In ons assortiment vindt u geurbuiltjes van Robijn en deze zijn beschikbaar in de geuren Zwitsal en morgenfris. In één verpakking zitten 3 geurbuiltjes.

Het gebruiken van geurbuiltjes

De builtjes zijn eenvoudig te gebruiken. In één verpakking zitten drie geurbuiltjes. Deze kunt u ophangen of in de kast leggen. Dit maakt de builtjes niet alleen ideaal voor in de kledingkast, maar ook voor in de koffer, sporttas of kledinglade. Het ophangen van een builtje gaat erg makkelijk dankzij het gaatje in het zakje. Deze kunt u direct aan de kledinghanger hangen of hier een touwtje aan bevestigen om deze ergens ander op te hangen.

 

Het is niet nodig om het zakje te openen. De geur komt door het papieren zakje heen en zorgt er zo voor dat uw kleding niet in aanraking komt met de geurparels. Elk zakje is individueel verpakt in plastic. Hierdoor komt de geur pas vrij als u het builtje uit de verpakking haalt. Na een paar weken zal de geur afnemen. Schud dan het zakje voor een nieuwe geurboost. Voorkom dat het builtje vochtig wordt, anders kan het gaan scheuren of lekken. Ruikt het geurbuiltje niet meer? Dan kunt u deze weggooien bij het restafval.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn geurbuiltjes?

Dit zijn geurzakjes gevuld met geurparels die ideaal zijn voor het verspreiden van geur door uw kledingkast, kledinglades of andere plekken met kleding. Hiermee geniet u tot 6 weken lang van een geursensatie als u de kast opent of de kleding draagt.

Hoe werken geurbuiltjes?

Geurbuiltjes plaatst u op de plek waar u wilt dat deze geur achterlaten, zoals uw kledingkast, sporttas of kledinglades . De zakjes moeten uit het plastic gehaald worden, maar hoeven verder niet geopend te worden. Als het zakje niet meer ruikt, kunt u het zakje schudden voor een nieuwe geurboost. Na ongeveer 6 weken laten de builtjes geen geur meer vrij en kunt u deze weggooien bij het restafval.
 

Heeft u vragen over onze geurbuiltjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.