123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Sporttape

Sporttape kopen?

Heeft u last van pijnlijke of geblesseerde gewrichten? Gebruik dan sporttape en kies voor de beste ondersteuning en de ultieme gewrichtsbescherming. Deze producten zijn te gebruiken voor uw vingers, handen, enkels, polsen én knieën.


Bestel voor iedere blessure de juiste sporttape

Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod aan sporttape voor als u last heeft van pijnlijke, zwakke of geblesseerde gewrichten. Dit product kan gebruikt worden voor het fixeren van het gewricht en zorgt op deze manier voor de beste stabilisering.

Wat is sporttape?

Sporttape is stevige tape die aan te brengen is op uw vingers, handen, polsen of knieën en die ervoor zorgt dat uw gewrichten tijdens diverse bezigheden worden gestabiliseerd. Hierdoor is sporttape niet alleen te gebruiken om al pijnlijke gewrichten extra te beschermen, maar kan het ook juist preventief gebruikt worden om blessureleed te voorkomen. De extra ondersteuning van uw blessuregevoelige gewrichten zorgt er namelijk voor dat de risico’s verkleind worden.

Al last van blessures? Ook dan komt sporttape van pas. Houd de zwakke of pijnlijke gewrichten hiermee stabiel om te zorgen dat het herstel altijd soepel verloopt. Doordat de gewrichten gefixeerd worden wordt de genezing van het weefsel zelfs versneld.

Wij verkopen sporttape die zich kenmerkt door zijn sterke kleefkracht en die gemaakt is van stevig materiaal. Hierdoor kunt u uw enkels, vingers, handen of andere ledematen hier op betrouwbare wijze mee ondersteunen.

Hoe brengt u de sporttape aan?

Onze sporttape wordt geleverd op een lange rol en is eenvoudig op maat te maken, zonder dat u hiervoor een schaar nodig heeft. Bekijk voor het op de juiste manier aanbrengen van de sporttape de volgende tips:

  • Breng de tape minstens een halfuur voor de sportactiviteit aan voor het optimale effect.
  • Zorg dat uw huid goed schoon en vetvrij is voordat u de tape gaat aanbrengen. Ook ontharen raden we aan. Door eerst de haartjes weg te scheren zorgt u er namelijk voor dat de tape beter hecht én dat het minder pijnlijk is om het product weer te verwijderen.
  • Houd uw gewricht in de juiste houding wanneer u de tape aanbrengt.
  • Check altijd of de tape niet te strak zit, want dit kan de doorbloeding belemmeren. Hoe controleert u dit? Knijp na het aanbrengen in de huid net onder de tape en laat weer los. Als het huidoppervlak snel zijn normale kleur weer terug heeft, heeft u de tape niet te strak aangebracht.

Let op: Gebruik sporttape niet bij acuut letsel, als uw huid beschadigd is of als u trombose heeft. Raadpleeg bij voorkeur een medisch professional voordat u van dit product gebruik gaat maken.

Sportbandage bestellen?

Ook met een sportbandage kunt u uw gewrichten extra stabiliseren en ondersteunen. Wij verkopen enkelbandages, elleboogbandages, polsbandages en enkelbandages voor het versnellen van het herstel en het verlichten van de pijn. Perfect voor als u liever niet met sporttape werkt.

In ons ruime assortiment vindt u dus altijd de juiste sporttape voor verschillende blessures. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.