123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Badkamer accessoires

Praktische en stijlvolle badkamer accessoires

De badkamer is één van de belangrijkste plekken van het huis. Een plek om te ontspannen, een frisse douche te nemen of uzelf op te doffen. Het is daarom wel belangrijk dat u een prettig gevoel heeft bij deze ruimte. Badkamer accessoires kunnen hieraan bijdragen. Naast een mooi bad, een fijn toilet of een prettige douche is het namelijk ook aangenaam om andere spullen te hebben die u van praktisch gemak voorzien of uw badkamer een net iets stijlvollere uitstraling geven. Zo zorgt u ervoor dat u zich altijd thuis voelt in deze ruimte.

Badkamer accessoires voor een perfecte badkamer

Bij 123schoon.nl vindt u alle artikelen die u hiervoor nodig heeft. Op zoek naar een accessoire voor uw douche, bad, wastafel of toilet? Dan bent u hier op de juiste plek. Shop hier online en stel sets samen van verschillende collecties. We hebben een ruime keuze uit verschillende materialen, groottes en vormen. Kies bijvoorbeeld voor roestvrij staal, zodat u zeker weet dat uw aankoop jarenlang mooi blijft.

Stijlvolle en handige badkamer accessoires

Bij 123schoon.nl koopt u allerlei accessoires om uw badkamer zo stijlvol en praktisch mogelijk in te richten. Op een rijtje wat u hier allemaal kunt vinden:
  • Douche accessoires: U kunt bij 123schoon.nl verscheidene douche accessoires vinden. Met deze spullen richt u uw douche helemaal in naar uw eigen smaak. Koop bijvoorbeeld een douchemand om al uw toiletartikelen in kwijt te kunnen. Zo zit u nooit meer om ruimte verlegen. Met de douchegrepen bent u er bovendien van verzekerd dat het douchen een veilige ervaring is. Raamwissers zorgen ervoor dat er geen strepen achterblijven op uw glazen douchewand.
  • Toilet accessoires: Zorg dat ook uw toiletbezoek een prettige ervaring is met onze toilet accessoires. Koop bijvoorbeeld een reserverolhouder zodat u nooit meer per ongeluk misgrijpt. Als u klaar bent met toiletteren is het soms nodig om het toilet te reinigen en dit kan met één van de toiletborstelsets. De sets zijn van hoge kwaliteit en stijlvol, waardoor ze niet alleen een lust voor het oog zijn maar dit ook jarenlang zullen blijven.
  • Wastafel accessoires: Geen ruimte hebben op uw wastafel om al uw spullen kwijt te kunnen kan heel frustrerend zijn. Voorkom dit met behulp van een planchette, een zeephouder of -dispenser, een haardrogerhouder of een bekerhouder.
  • Handdoekhouders: Rondslingerende handdoeken, kledingstukken of badjassen zorgen voor een rommelige uitstraling. In een verder stijlvolle badkamer kan dit een doorn in het oog zijn. Schaf een handdoekhouder aan om dit te voorkomen. U kunt kiezen uit haken, rekken, twee-armige houders en ringen. Zo is er voor ieder wat wils.

Badkamer accessoires monteren

De meeste badkamer accessoires die u hier tegenkomt zijn op een zeer eenvoudige manier te monteren. Zo kunt u de accessoires van Tesa allemaal ophangen met een zelfklevende oplossing: speciale lijm die binnen 12 uur uitgehard is. Dit betekent dat u niet hoeft te boren in uw badkamer en niet bang hoeft te zijn om fouten te maken. De spullen zijn namelijk gemakkelijk weer te verwijderen, zonder schade aan de muren. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over lijmresten, want ook die heeft u snel weggehaald. De montage is dus snel, eenvoudig, betrouwbaar en makkelijk herstelbaar. Ideaal voor iedereen die niet houdt van klussen of er geen tijd voor heeft.

Badkamer accessoires kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over de badkamer accessoires of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord