123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dierenvallen

Dierenvallen kopen?

Bestel voordelig dierenvallen om zo snel en efficiënt mogelijk van ongedierte zoals (fruit)vliegjes en (woel)muizen. De dierenvallen zijn direct leverbaar, dus bestel vandaag nog een val van onder andere Ecostyle en HG en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Bestel voordelig dierenvallen

Bij ons vindt u dierenvallen om onder andere van muizen en vliegjes af te komen. Dit soort ongedierte kan erg vervelend zijn wanneer u deze binnen heeft lopen of vliegen. Lees daarom hieronder meer over ons assortiment, zodat u weet welke dierenval voor u geschikt is.

Assortiment dierenvallen

Wij verkopen een aantal dierenvallen voor het tegengaan van vliegen, fruitvliegjes, muizen en woelmuizen. Om er zeker van te zijn welke dierenval het meest geschikt is in uw situatie hebben we hieronder het assortiment toegelicht:

  • Ecostyle vliegenvanger: Deze vliegenvanger van Ecostyle zorgt ervoor dat u in een mum van tijd geen last meer heeft van vliegen. U kunt de lijmstrip ophangen door middel van een punaise. Er wordt met deze dierenval geen gif gebruikt, dus is het niet schadelijk voor het milieu of planten.
  • Fruitvliegjesval: Met deze fruitvliegjes val kunt u korte metten maken met de fruitvliegjes die in uw huis rondvliegen. De val heeft de vorm van een peer, zodat deze goed tussen uw fruit past. De val trekt de vliegjes aan en houdt ze vast. U dient de val te vullen met vloeistof. Op het moment dat een fruitvliegje in de peer komt, kunnen ze zich niet meer voortplanten.
  • Muizen- en woelmuizenval: Deze diervriendelijke val maakt het mogelijk om een muis, mol of woelrat te vangen, zonder dat deze dood gemaakt wordt. Hierdoor kunt u het dier weer terug in de natuur loslaten. Hierdoor is de val weer herbruikbaar. Wanneer een muis, woelrat of mol in de buisvormige val loopt, vallen de kleppen achter ze dicht.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik fruitvliegjes weg?

Hier heeft u speciale fruitvliegjesvallen voor. Bij 123schoon.nl vindt u een fruitvliegjesval in een vorm van een peer die efficiënt fruitvliegjes tegengaat en ervoor zorgt dat ze zich niet meer kunnen voortplanten.

Hoe kom ik af van muizen?

Bij 123schoon.nl vindt u verschillende muizenvallen. U heeft de keuze uit een muizenval die de muis direct doodt of u kunt een meer diervriendelijke manier kiezen en gaan voor de muizenval waar u de muis in vangt, om het vervolgens weer terug de natuur in te laten.

Hoe kom ik af van vliegen in huis?

U kunt ervoor kiezen om een insectenlamp, een vliegenhor, een elektrische vliegenmepper of een vliegenvanger te bestellen. Alles vindt u bij 123schoon.nl.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment dierenvallen of over iets anders? Neem dan contact met ons op.