123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Elektrische vliegenmeppers

Elektrische vliegenmepper kopen?

Bekijk en bestel hieronder de voordelige HG X elektrische muggen-, wespen- en vliegenmepper. Bij de vliegenmepper worden er twee batterijen geleverd. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel online voordelig een vliegenmepper

In ons assortiment elektrische vliegenmeppers ziet u een elektrische vliegenmepper van HG. Hieronder vertellen we u graag hoe u deze kunt gebruiken.

Elektrische vliegenmepper gebruik

De vliegenmepper is zeer eenvoudig in gebruik en bevat geen giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. Allereerst dient u de twee bijgeleverde AA batterijen in de elektrische vliegenmepper te plaatsen.

 

Wanneer de batterijen erin zitten is de elektrische vliegenmepper klaar voor gebruik. Druk het knopje op het handvat in om het gaas van de vliegenmepper onder spanning te zetten. Het knopje dient ingedrukt te blijven als u stroom wilt krijgen. Op het moment dat u het knopje dus los laat, gaat de spanning er ook van af. Wanneer u een vlieg, mug of wesp ziet, kunt u het knopje indrukken en de mepper heen en weer door de lucht zwaaien. U hoeft alleen het gaas tegen het insect aan te houden, u hoeft dus niet om u heen te slaan met de elektrische vliegenmepper. Het handigst is om de vliegenmepper tegen een insect aan te houden/drukken als deze op bijvoorbeeld een tafel zit. De kans is dan groter dat u het insect uitschakelt.

 

Vaak heeft u het wel door als u het insect heeft geraakt. U kunt namelijk de kleine schokjes horen en soms een flits zien en soms kunt u het ook ruiken bij wat grotere insecten, maar in principe werkt de HGX vliegenmepper geurloos bij kleine vliegen, wespen of muggen. U kunt proberen het insect van het gaas af te krijgen door de vliegenmepper zachtjes tegen bijvoorbeeld de binnenkant van een prullenbak aan te tikken. Een andere optie om het gaas schoon te maken/houden is om een droog en pluisvrij doekje, een keukenpapiertje of een borstel over het gaas heen te halen. Gebruik geen water.

 

Een vliegenmepper is vaak handig om in huis te hebben, vooral als u kleine kinderen heeft. Deze zijn vaak toch nieuwsgierig en kunnen dan gestoken worden door muggen of wespen. Met de vliegenmepper heeft u een insect snel en eenvoudig uitgeschakeld. Na gebruik is het verstandig om de vliegenmepper wel goed op te bergen als u kleine kinderen heeft lopen. Ondanks dat de schok zelf ongevaarlijk voor mensen is, kan het pijn doen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel stroom staat er op een elektrische vliegenmepper?

De spanning op het gaas en een parallel geschakelde condensator van de elektrische vliegenmepper is circa 1000 Volt, wat ongevaarlijk is voor de mens, omdat de elektrische spanning heel laag is.

Wat voor batterijen moeten er in een elektrische vliegenmepper?

De HG X elektrische vliegenmepper vereist 2 AA batterijen van 1,5 volt. AA batterijen kunt u gemiddeld zo’n 3 tot 5 jaar bewaren, mits deze goed bewaard worden. Berg de batterijen op in een droge omgeving op kamertemperatuur.

Voor welke insecten kan ik de elektrische vliegenmepper gebruiken?

In principe voor alle insecten. Het gaas van de elektrische vliegenmepper heeft een groot oppervlakte, waardoor u zowel kleine als grote insecten kunt uitschakelen. Let wel op dat bij grotere insecten er een kans bestaat dat het gaat stinken. Insecten zoals fruitvliegjes kunnen te klein zijn voor de mepper.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder.