123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Lokaasdozen

Lokaasdozen kopen?

Bestel voordelig lokaasdozen voor onder andere muizen, mieren en (fruit)vliegjes van merken zoals Ecostyle, HG en Roxasect. Met deze lokaasdozen gaat u snel en effectief te werk en komt u snel af van ongewenste ongedierte. Vandaag besteld is morgen in huis.


Bestel voordelig lokaasdozen

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan lokaasdozen voor meerdere soorten ongedierte, namelijk mieren, muizen, (fruit)vliegjes en zilvervisjes. Het kan zeer vervelend zijn om dit soort dieren in huis te hebben. Vandaar dat wij u graag helpen met het eenvoudig, snel en effectief verwijderen van dit ongedierte. Lees hieronder meer over ons assortiment lokaasdozen om de juiste lokaasdoos voor u te vinden en te bestellen.

Assortiment lokaasdozen

Bij ons vindt u verschillende lokaasdozen voor verschillende soorten ongedierte. Hieronder hebben we ons assortiment opgedeeld per ongedierte waarvoor wij lokaasdozen verkopen.

Mieren

U vindt in ons assortiment onder andere een mierenloktoren. Deze mierenloktoren bevat effectieve lokstoffen, genaamd d-fenothrin. Dit is onweerstaanbaar voor mieren en daarom een erg effectief middel. Plaats deze lokaasdoos op een plek waar veel mieren lopen.

 

Verder verkopen we ook nog een mierenlokdoos. Hier zitten twee soorten lokmiddelen in, zodat mieren met verschillende voorkeuren naar het doosje worden gelokt. Ze zullen hierna weer terug naar het nest lopen en het middel verspreiden. Hierdoor gaan de andere mieren in het nest snel dood.

Muizen

Daarnaast vindt u ook lokaasdozen voor muizen, zoals de lokbox. Hier dient u lokpasta in te stoppen, wat overigens ook te koop is bij ons, zodat de muizen er op afkomen. Deze pasta wordt opgegeten door de muizen. Vervolgens gaan de muizen terug naar hun nest en besmetten de andere muizen. Hierdoor bent u in een korte tijd snel en eenvoudig af van muizen.

Zilvervisjes

Ook verkopen wij een lokaasdoos voor zilvervisjes. Dit doosje bootst de schuilplek van zilvervisjes na, waardoor de zilvervisjes zich aangetrokken voelen tot het doosje. In het lokaasdoosje zit een stevige lijmlaag, zodat de zilvervisjes er niet meer uit kunnen komen.

Fruitvliegjes

Voor het bestrijden van fruitvliegjes verkopen wij een fruitvliegval. Het lokmiddel wat erin zit trekt fruitvliegjes aan. Deze vliegjes kunnen echter niet meer uit de val komen als ze er eenmaal ingevlogen zijn. Hierdoor bent u in een mum van tijd af van fruitvliegjes. Wij verkopen ook de navulling, mocht het lokmiddel uiteindelijk op zijn.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het beste middel tegen mieren?

Een van de meest effectieve en eenvoudige manieren om van mieren af te komen, zijn lokdozen. Het lokmiddel is onweerstaanbaar voor mieren, waardoor mieren in de lokdoos zullen lopen. Vervolgens zijn ze bezaaid met het lokmiddel en dat nemen ze terug naar hun nest, waardoor de andere mieren ook doodgaan. Voorkom verder dat er zoete etenswaarden (met veel suiker) op de grond of op het aanrecht liggen, zodat u het aantal mieren beperkt. Hetzelfde geldt voor vlekken van zoete drinkwaren.

Hoe kom ik van muizen af?

Hier zijn verschillende manieren voor. U kunt gebruik maken van een muizenval, maar ook van een lokdoos voor muizen. Hier stopt u lokpasta in wat de muizen op zullen eten en die besmetten daarna de rest van het nest. Beide bestrijdingsmiddelen tegen muizen vindt u bij 123schoon.nl.

Hoe werkt een lokdoos voor muizen?

U stopt lokpasta in de lokdoos. Vervolgens zullen muizen de lokdoos in lopen. Omdat de lokdoos afgesloten is, voelt het voor de muis alsof hij veilig en beschut zit, waardoor hij in rust alle lokpasta op zal eten. Vervolgens zal hij terugkeren naar het nest, waar hij de andere muizen zal besmetten met de lokpasta.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment lokaasdozen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.