123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Spinnen bestrijden

Bestrijdingsmiddelen tegen spinnen kopen?

Spinnen zijn een beschermde diersoort en daarom is het bestrijden van spinnen gelimiteerd. Op deze pagina vindt u diverse artikelen waarmee u wel spinnen mag bestrijden. Bestel vandaag nog en ga morgen al met de bestrijdingsmiddelen aan de slag.


Voordelig spinnen bestrijden

Bestrijd spinnen direct met de artikelen op deze pagina. Hieronder leest u meer over het bestrijden van spinnen of u kunt hierboven direct bestellen wat u nodig heeft.

Hoe komen spinnen in mijn huis?

Spinnen komen binnen via kleine kiertjes en gaatjes. De beestjes zijn op zoek naar plekken met veel insecten die zij kunnen vangen en opeten. In de herfst gaan mannetjes op zoek naar vrouwtjes. De mannetjes worden aangetrokken door de geur van de vrouwtjes en zo kan het komen dat u in de herfst meer spinnen aantreft dan in andere seizoenen.

Het nadeel van spinnen in uw huis

Naast dat sommige mensen bang zijn voor spinnen, heeft het hebben van spinnen in uw huis ook een paar andere nadelen. Spinnen zorgen namelijk voor veel vervuiling. Spinnenwebben ogen niet hygiënisch en kunnen de ruimte vervuilen door de draden die regelmatig loslaten. Daarnaast kan de ontlasting van spinnen lak beschadigen en raamkozijnen aantasten.

Ons assortiment om spinnen te bestrijden

In Nederland mogen spinnen niet meer gedood worden met behulp van bestrijdingsmiddelen op basis van gif. Daarom vindt u in ons assortiment andere bestrijdingsmiddelen die wel gebruikt mogen worden.

  • Kleefvallen: deze vallen hebben een lokkende werking. De gevangen dieren kunt u vervolgens uitzetten. De val is zeer eenvoudig, u hoeft alleen het lijmvalletje af te scheuren en de val neer te zetten. Het is niet gevaarlijk voor huisdieren en kinderen.
  • Ultrasoon geluid: dit apparaat steekt u in het stopcontact en het zendt een ultrasoon geluid uit. Dit brengt het natuurlijke gedrag van de spinnen uit balans. Hierdoor zullen zij de ruimte vermijden.

Het voorkomen van spinnen in uw huis

U kunt het binnenkomen van spinnen minimaliseren door spleten en kieren te dichten. Ook is het goed schoonmaken van uw huis van belang. U houdt hiermee andere insecten, en dus voedsel voor spinnen, buiten de deur. Ook het gebruiken van raam- en deurhorren kan helpen bij het buitenhouden van spinnen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat kan ik doen om spinnen weg te houden?

Om spinnen weg te houden of te bestrijden, kunt u gebruik maken van kleefvallen of ultrasoon geluid. Kleefvallen lokken spinnen, die u vervolgens buiten weer vrij kunt zetten. Ultrasoon geluid is een geluid dat het natuurlijke gedrag van spinnen verstoort waardoor zij de ruimte zullen vermijden. Deze artikelen vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Kunnen spinnen tegen geluid?

Spinnen kunnen niet tegen ultrasoon geluid. Dit geluid brengt het natuurlijke gedrag van de spin uit balans. Hierdoor zullen zij ervoor kiezen de ruimte waar dit geluid is niet meer te betreden. Ultrasoon verjagers vindt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u vragen over ons assortiment? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.