123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vangkooien

Vangkooien kopen?

Bestel voordelig vangkooien om insecten zoals motten en muizen te bestrijden. Bij ons vindt u vangkooien van A-merken, zoals Roxasect, HG en Vapona. Bestel vandaag nog een vangkooi en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Bestel voordelig vangkooien

Het is erg vervelend als u last heeft van ongedierte zoals muizen en motten. Om te voorkomen dat bijvoorbeeld motten uw kleding kapot maken is het raadzaam om vangkooien aan te schaffen. Lees hieronder meer over ons assortiment vangkooien of bestel hierboven direct een vangkooi.

Assortiment vangkooien

In ons assortiment vindt u verschillende soorten vangkooien voor zowel muizen als motten. We helpen u graag bij het maken van de keuze welke vangkooi voor u geschikt is. Lees daarom hieronder meer over ons assortiment:

  • Mottenval: Dit is een val die u door middel van de geïntegreerde plastic haak tussen uw kleding kunt hangen. De motten worden gevangen door de lijmlaag die op de val zit. Ook is deze mottenval te gebruiken voor motten in tapijten of vloerkleden. De val werkt tot 3 maanden lang.
  • Mottencassette: Deze mottencassette kunt u tussen uw kleding hangen. Deze set bevat 2 cassettes en werkt tot 6 maanden lang. U kunt kiezen uit een geurloze cassette of eentje met een lavendelgeur.
  • Muizenval: Met deze val bestrijdt u effectief muizen. Als er een muis in de val zit kunt u de muis weggooien zonder dat u de muis hoeft aan te raken. U kunt deze muizenval meerdere keren gebruiken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor vangkooien zijn er?

Er zijn een hoop verschillende soorten vangkooien, voor zowel grote dieren als kleine dieren en insecten. Voor het bestrijden van bijvoorbeeld motten of muizen kunt u terecht bij 123schoon.nl.

Welke vangkooi heb ik nodig voor motten?

Indien u last heeft van motten kunt u ervoor kiezen om een mottenval of mottencassette aan te schaffen. Deze vangen motten, zodat bijvoorbeeld uw kleding niet kapot wordt gemaakt. U vindt mottenvallen en mottencassettes bij 123schoon.nl.

Met welke muizenval hoef ik de muis niet aan te raken?

Bij 123schoon.nl vindt u een muizenval van HG. Die klapt dicht zodra een muis in de val loopt. U kunt dan de val oppakken en de muis weggooien in de prullenbak zonder de muis aan te raken.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment vangkooien? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.