123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembad artikelen

Zwembad artikelen kopen?

Koop bij ons alle spullen voor in het zwembad. Wij hebben een ruim aanbod aan goedkoop opblaasspeelgoed en andere zwembad artikelen. Heeft u iets leuks gevonden, maar past het niet in uw zwembad? Bekijk dan ons aanbod aan zwembaden. Ook zwembadreiniging vindt u in onze webshop.

Koop leuke zwembad artikelen

Op 123schoon.nl vindt u zorgvuldig geselecteerde zwembad artikelen. Al deze spullen hebben de hoogste kwaliteit, zodat u hiermee het meeste waterpret heeft in en om het zwembad. In ons ruime assortiment vindt u altijd wat u zoekt.

Zwembad artikelen: een ruim assortiment

In ons assortiment vindt u de volgende (opblaasbare) zwembad artikelen:

  • Opblaasfiguren: Opblaasbare dieren, luchtbedden in de gekste vormen en meer... Opblaasfiguren zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.
  • Luchtbed: Dobberen op het water of relaxen aan de kant. Met een luchtbed neemt u een stukje comfort mee naar het zwembad of het strand.
  • Opblaasbare glijbaan: Racen in eigen achtertuin kan met een opblaasbare waterglijbaan. Hiermee is speelplezier in eigen tuin gegarandeerd. Door de ingebouwde sprinklers in de glijbanen is het bovendien altijd een comfortabele ervaring.
  • Waterspeelgoed: U heeft geen kind meer aan uw kinderen dankzij het leukste opblaasspeelgoed. Vermaak voor in het zwembad, op de camping, op het strand of in de tuin.
  • Strandbal: Met een opblaasbare strandbal kunnen u of uw kinderen overgooien of spelen in het water. De vrolijke strandballen zien er bovendien ook nog eens zeer leuk en zomers uit.
  • Zwemband: Met een zwemband kunt u heerlijk in het water dobberen. Perfect voor kinderen én voor volwassenen die gewoon even willen relaxen in het water.

Veilig zwembad speelgoed voor kinderen

Ook voor veilig zwembad speelgoed voor kinderen kunt u op 123schoon.nl terecht. Veilig zwemmen doen uw kinderen namelijk met de betrouwbare zwembandjes of zwemvesten die u in onze webshop kunt vinden. Deze zijn gemaakt van sterk materiaal en zitten stevig om het lichaam van uw kind. Ook baby's van 0 tot 1 jaar kunnen veilig zwemmen met zwemzitjes van de beste kwaliteit. Om de veiligheid van uw kinderen te garanderen hebben wij bij al onze producten de minimaal aanbevolen leeftijd weergegeven. Let hier op voor het verhogen van de veiligheid van uw kind.

Elektrische pomp of opblaaspomp mee bestellen?

Uw zwembad artikelen oppompen kunt u doen met een elektrische pomp, handpomp of voetpomp. Een voetpomp heeft 1,4 liter luchtvolume, een handpomp twee keer zo veel. Hiermee heeft u opblaasfiguren, waterspeelgoed, luchtbedden en andere opblaasartikelen gemakkelijk opgeblazen. Als er een stroomvoorziening in de buurt is, is ook een elektrische pomp een uitkomst voor het snel en stevig opblazen van uw zwembad speelgoed. Ook voor uw het opblazen van opblaasbare zwembad zelf is een elektrische pomp ideaal.

Zwembad kopen?

Op 123schoon.nl kunt u ook een opblaasbaar zwembad voor in de tuin kopen. In ons ruime assortiment vindt u zowel peuter zwembaden voor de kinderen als grotere opblaasbare zwembaden.

 

Met ons ruime assortiment aan zwembad speelgoed van de hoogste kwaliteit vindt u altijd wat u zoekt. Koop voordelig en eenvoudig de leukste zwembad artikelen op 123schoon.nl.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten