123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Kinderzwembad

Kinderzwembad bestellen?

Op deze pagina vindt u voor (jongere) kinderen een opblaasbaar zwembad of een opzetzwembad voor in de tuin. Door te filteren op merk, kleur, lengte en diameter vindt u gegarandeerd het juiste zwembad. Op zoek naar een zwembad voor nóg jongere kinderen? Kijk dan bij onze peuterzwembaden.


1 - 15 van 15

Bestel een kinderzwembad voor in de tuin

Bekijk ons ruime aanbod aan kinderzwembaden voor in de tuin. Alle zwembaden die wij verkopen hebben een goede kwaliteit, zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn betrouwbaar. Hierin kunt u kinderen met een gerust hart laten zwemmen en spelen. De zwembaden worden uiteraard snel geleverd en bieden wij aan voor de beste prijs.

Verschillende soorten kinderzwembaden

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kinderzwembaden. Kinderzwembaden zijn minder diep dan andere zwembaden. Hierdoor is dit een veilige optie voor jonge kinderen, die nog niet van andere tuinzwembaden gebruik kunnen maken. Het diepste kinderzwembad dat wij verkopen is 76 cm, het meest ondiepe slechts 20 cm. Voor extra veiligheid kunt u altijd zwembandjes of zwemvesten bestellen voor uw kinderen.

 

Bekijk hieronder een overzicht van de soorten kinderzwembaden die wij verkopen:

  • Opblaasbare familiezwembaden: Opblaasbare zwembaden zijn makkelijk op te zetten. Gebruik bijvoorbeeld een pomp om het badje snel en eenvoudig op te blazen. Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.
  • Opzetzwembaden: Een opzetzwembad opzetten kost iets meer tijd, maar het bad zelf is wel stabieler dan een opblaasbaar zwembad. Het metalen frame zorgt voor een stevige constructie. Geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.
  • Speelzwembad: Speelzwembaden hebben vaak een leuk thema en worden geleverd met verschillende speelattributen. Geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Aanbevolen leeftijd kinderzwembaden

Let altijd op de aanbevolen leeftijd van de zwembaden om te weten of dit bad geschikt is voor uw kinderen. Kinderzwembaden zijn vaak geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar soms ook voor kinderen vanaf 6 jaar. Het verschil hiertussen is meestal afhankelijk van het diepte van het bad. Laat uw kinderen zonder zwemdiploma verder nooit zonder toezicht zwemmen.

Opblaasbare zwembadartikelen

Uw kinderen beleven nóg meer pret in hun tuinzwembad met onze ruime selectie aan opblaasbaar zwembad speelgoed. Wij verkopen bijvoorbeeld strandballen om mee over te gooien en opblaasdieren om mee te spelen. Zo creëert u gegarandeerd meer plezier tijdens het mooie weer.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijden is een kinderzwembad geschikt?

Dit ligt aan het model kinderzwembad. Zo zijn er kinderzwembaden voor kinderen van 2, 3, 4 of 6 jaar. Bent u opzoek naar een kinderzwembad dat geschikt is voor een jonger kind? Bij 123schoon.nl vindt u ook babyzwembaden en peuterzwembaden.

Hoe zet ik een kinderzwembad neer?

Dit is afhankelijk of een opblaasbaar of een opzet kinderzwembad wilt hebben. Een opblaasbaar kinderzwembad kan eenvoudig al dan niet met hulpmiddelen worden opgeblazen en staat daardoor snel en is ook weer snel weg te halen. Een opzetzwembad heeft iets meer tijd nodig maar is ook wel steviger.

Bestel een kinderzwembad zodat uw kinderen verkoeling kunnen zoeken in eigen tuin. Ons ruime assortiment biedt altijd het zwembad dat u zoekt. Heeft u vragen over onze kinderzwembaden of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.