123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Opzetzwembaden

Opzetzwembad bestellen?

Op deze pagina kunt u eenvoudig en snel een opzetzwembad voor in de tuin bestellen. Deze zwembaden zijn niet alleen makkelijk neer te zetten, maar zijn ook zeer stevig. Omdat ze voorzien zijn van een metalen frame wordt hiermee een betrouwbare en stabiele basis gevormd. 


Bestel opzetzwembaden op 123schoon.nl

Met een opzetzwembad kunt u de hele zomer zwemmen in eigen tuin. Op 123schoon.nl heeft u de keuze uit zowel ronde als vierkante zwembaden. Doordat de baden voordelig zijn én snel worden geleverd is dit de perfecte keuze om direct te genieten van het mooie weer.

Bestway opzetzwembaden van de beste kwaliteit

De opzetzwembaden die u in onze webshop kunt vinden zijn van het merk Bestway. Dit merk biedt producten van een sublieme kwaliteit. De opzetzwembaden zijn bijvoorbeeld gemaakt van drielaags TriTech-materiaal, bestaande uit een polyester kern en twee lagen gelamineerd PVC. Door het gebruik van dit materiaal zijn de baden erg betrouwbaar, omdat de wanden hierdoor sterk en duurzaam zijn en niet snel beschadigd raken.

Voordelen van opzetzwembaden

Een overzicht van alle voordelen van opzetzwembaden:

  • Stevig en stabiel: Opzetbaden zijn voorzien van een roestvrijstalen stalen frame, waardoor ze erg stabiel staan. Het gebruik van het versterkte TriTech-materiaal zorgt er bovendien voor dat ook de buitenkanten zeer stevig zijn. Dit biedt de betrouwbaarheid die u van een zwembad in uw tuin wenst.
  • Makkelijk op te zetten: Deze baden zijn eenvoudig op te zetten, zonder dat u bijvoorbeeld extra gereedschap nodig heeft.
  • Grote formaten: De opzetzwembaden hebben grote formaten, waardoor u hier meestal met meerdere personen in kunt zwemmen.

Accessoires voor uw zwembad bestellen?

Op 123schoon.nl vindt u een ruim aanbod aan producten die u nodig heeft als u een zwembad in de tuin gaat opzetten. Zo is een zwembad ondervloer noodzakelijk om te zorgen dat de onderkant van het zwembad niet beschadigd raakt. Verder kunt u bijvoorbeeld afdekzeilen bestellen om uw zwembad mee af te dekken als u deze even niet gebruikt; zo komen er minder vuiligheden in het bad terecht en blijft het water schoner.

Zwembad schoonmaakmiddelen bestellen?

Verder verkopen wij diverse schoonmaakmiddelen waarmee u het water in uw zwembad goed kunt onderhouden. Zo verkopen wij chloortabletten, ontkalker, zwembadrand reiniger en schepnetjes. Hiermee houdt u het water in uw zwembad schoon en gezond.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe zet ik een opzetzwembad op?

De opzetzwembaden van Bestway die u bij 123schoon.nl vindt zijn zeer eenvoudig op te zetten. U hoeft alleen het zwembad aan te schaffen en een vlakke ondergrond te hebben, en geen gereedschappen. Aan het zwembadframe zitten een aantal stangen die zijn uit te schuiven om het zwembadframe voldoende ondersteuning te bieden.

Wat zijn de voordelen van een opzetzwembad?

Een opzetzwembad is over het algemeen steviger dan een opblaaszwembad, en is dankzij de constructie niet afhankelijk van een luchtvulling. Dit zorgt ervoor dat een opzetzwembad minder snel lek gaat, en dat wanneer er schade ontstaat dit relatief eenvoudig te verhelpen is. Om die reden worden bij veel opzetzwembaden van Bestway reparatiekits geleverd om lekkages te verhelpen.
 

Heeft u vragen over opzetzwembaden of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.