123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zwemvesten

Zwemvest voor uw kinderen kopen?

Gebruik de zwemvesten die u op deze pagina kunt vinden voor kinderen van nul tot zes jaar. Zo kan ook uw kindje veilig zwemmen in de zee of in het zwembad. Liever zwembandjes gebruiken? Ook die bestelt u bij ons.


Bestel voordelig zwemvesten voor uw kind

Om ervoor te zorgen dat uw kind veilig in een zwembad of ander soort water zwemt, verkopen wij zwemvesten. Deze zwemvesten zijn voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Met behulp van de gespen is het zwemvest aan uw kindje aan te passen. Lees hieronder meer over zwemvesten.

Hoe gebruik ik een zwemvest?

Het gebruik van een zwemvest is eenvoudig. U hoeft het zwemvest simpelweg alleen op te blazen. De kraag dient apart opgeblazen te worden. Het zwemvest bevat drie luchtkamers. Als er ergens een lek is, betekent dat de andere twee luchtkamers lucht vasthouden, zodat uw kind blijft drijven.

 

Indien het zwemvest is opgeblazen en om uw kind heen geplaatst is, kunt u door middel van de gespen het zwemvest aanpassen aan uw kind, zodat deze goed vastgezet is. Wanneer u dit gedaan heeft, is uw kind klaar om te gaan zwemmen.

 

Wilt u een alternatief voor zwemvesten? Dan verkopen wij ook zwembandjes voor kinderen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een zwemvest en een reddingsvest?

Het verschil is dat bij een reddingsvest uw kind op zijn rug draait met het hoofd omhoog, terwijl dit bij een zwemvest niet gebeurd. Het is daarom belangrijk dat als uw kind een zwemvest om heeft, u alsnog altijd toezicht houdt en dichtbij uw kind blijft.

Wat kan ik in plaats van zwemvesten nog meer gebruiken?

Als u een alternatief wilt voor een zwemvest, kunt u ook kiezen voor zwembandjes. Deze zitten om de armen van een kind, waardoor het kind iets vrijer is om te bewegen in het water. Ook hiervoor geldt dat u altijd bij uw kind moet blijven, het liefst op niet meer dan een armlengte van uw kind vandaan.

Hoe veilig is een zwemvest?

Het zwemvest in ons assortiment is veilig, omdat deze onder andere meerdere luchtkamers heeft. Hierdoor zal er als er ergens een lek is, genoeg lucht overblijven in een andere luchtkamer, zodat uw kind blijft drijven. Daarnaast is het zwemvest gemaakt van 0,25 mm dik vinyl, wat stevig en betrouwbaar is. Tot slot is het zwemvest voorzien van verschillende gespen die verstelbaar zijn, zodat deze goed aan te passen is aan uw kind.

Heeft u nog vragen over onze zwemvesten of over iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.