123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Zwembad tegels

Zwembad tegels kopen?

Bekijk hier al onze zwembad tegels. Gebruik deze ondertegels om de isolatie van het zwembadwater te verbeteren en de levensduur van uw zwembad te verlengen. De grondfolie en zwembad tegels zijn geschikt voor zwembaden van diverse groottes.


Pool Power Pool Improve zwembadtegels | Blauw | 50 x 50 cm | 8 stuks  SBE00037
vergroten
Omschrijving Deze blauwe ondertegels zijn geschikt voor uw Bestway-zwembad of spa. Leg deze onder het bad en de bodem wordt beschermd tegen rotting en schimmelvorming. Bovendien zorgen deze tegels ervoor dat het zwembad niet in aanraking komt met oneffenheden of scherpe oppervlaktes én dat het zwembadwater goed geïsoleerd wordt.

De tegels zijn gemaakt van 0,4 cm dik polyethyleen, duurzaam en sterk materiaal. De tegeltjes zijn 50 cm bij 50 cm en zijn als puzzelstukjes in elkaar te zetten. In de verpakking zitten 8 stuks. 
Specificaties
Merk: Pool Improve Afmetingen: 50 x 50 x 0,4 cm (lxbxh)
Type: Ondergrond Aantal: 8 stuks
Kleur: Blauw
Morgen in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway zwembadtegels | Grijs | 50 x 50 cm | 9 stuks  SBE02008
vergroten
Omschrijving Bestel deze grijze zwembadtegels om uw zwembad of spa van Bestway te beschermen. Door de tegels onder het bad te leggen, zorgt u ervoor dat het materiaal niet in contact komt met scherpe voorwerpen of andere oneffenheden. Zo wordt de kans op beschadigingen zo veel mogelijk verkleind. Bovendien gebruikt u ondertegels ook om uw zwembad te beschermen tegen rotting en schimmelvorming, om het zwembadwater te isoleren en om uw gazon te beschermen. 

Deze zwembadtegels zijn gemaakt van duurzaam en sterk materiaal (0,4 cm dik polyethyleen). Ze hebben een grootte van 50 bij 50 cm en zijn als puzzelstukjes in elkaar te zetten. Zo past u ze eenvoudig aan aan uw zwembad. In de verpakking vindt u 9 stuks, goed voor ongeveer 2,25 m2. 
Specificaties
Merk: Bestway Afmetingen: 50 x 50 cm x 0,4 cm (lxbxh)
Type: Ondergrond Aantal: 9 stuks
Kleur: Grijs
Morgen in huis
€ 11,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,50 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway zwembadtegels | Blauw | 50 x 50 cm | 8 stuks  SBE00143
vergroten
Omschrijving Bescherm uw zwembad en uw gazon met deze zwembadtegels van Bestway. De blauwe tegels vormen een barrière tussen de grond en het zwembad, waardoor het materiaal beschermd wordt tegen rotting en schimmelvorming. Zo wordt ook gezorgd dat het zwembad niet in aanraking komt met oneffenheden of scherpe oppervlakken, zodat er minder gauw beschadigingen ontstaan. Tot slot wordt, door deze tussenlaag aan te brengen, het zwembadwater extra goed geïsoleerd.

Deze zwembadtegels zijn gemaakt van 0,4 cm dik polyethyleen, duurzaam en sterk materiaal. De tegels zijn 50 cm bij 50 cm en vallen als puzzelstukjes in elkaar, waardoor u ze altijd eenvoudig aanpast aan uw specifieke bad. In de verpakking zitten 8 stuks. 
Specificaties
Merk: Bestway Afmetingen: 50 x 50 x 0,4 cm (lxbxh)
Type: Ondergrond Aantal: 8 stuks
Kleur: Blauw
Morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway grondfolie zwembad | Vierkant | 274 x 274 cm  SBE00035
vergroten
Omschrijving Deze blauwe grondfolie van Bestway is geschikt voor het beschermen van de bodem van uw zwembad. Zo ontstaan er geen gaatjes of perforaties in de stof, is er minder kans op lekkages en blijft uw zwembadbodem dus langdurig goed. Ook staat uw zwembad een stuk stabieler door het gebruik hiervan.

Het zeil is verder flexibel, waardoor het makkelijk opgevouwen en opgeborgen kan worden, maar is tegelijkertijd ook zeer stevig en betrouwbaar. U kunt het gebruiken voor zowel opblaasbare baden als opzetzwembaden met een maximale diameter van 244 cm. De vierkante folie zelf is 274 bij 274 cm.
Specificaties
Merk: Bestway Afmetingen: 274 x 274 cm (lxb)
Type: Ondergrond Gewicht: 1 kg
Morgen in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway grondfolie zwembad | Vierkant | 335 x 335 cm  SBE00036
vergroten
Omschrijving Wilt u uw zwembad veilig op het gras of op een andere ondergrond plaatsen? Gebruik dan deze vierkante grondfolie van Bestway. Hiermee ontstaan er geen beschadigingen in de stof (die bijvoorbeeld lekkages kunnen veroorzaken) door scherpe voorwerpen, zoals steentjes of takjes. Bovendien staat uw bad hierdoor een stuk stabieler.

De grondfolie is gemaakt van flexibel maar stevig waterafstotend materiaal, zodat het zowel eenvoudig opgeborgen kan worden als zeer betrouwbaar is. U kunt het gebruiken voor opblaasbare zwembaden én opzetbaden met een maximale diameter van 305 cm. De folie zelf is 335 bij 335 cm. 
Specificaties
Merk: Bestway Afmetingen: 335 x 335 cm (lxb)
Type: Ondergrond Gewicht: 1 kg
Morgen in huis
€ 12,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 10,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Flowclear grondfolie zwembad | Vierkant | 488 x 488 cm  SBE00042
vergroten
Omschrijving Bescherm de bodem van uw zwembad met deze grondfolie van Flowclear. Het stevige materiaal biedt alle bescherming die er nodig is, zodat gaatjes en andere beschadigingen niet gauw aan de orde zijn. Zo voorkomt u lekkages en andere problemen. Het materiaal is bovendien erg flexibel, zodat u het zeil snel en eenvoudig kunt opvouwen en opbergen, maar is tegelijkertijd ook zeer stevig. Dit zorgt ervoor dat uw bad hiermee ook altijd stabiel blijft staan. 

Deze grondfolie kan zowel gebruikt worden voor uw opblaasbare zwembad als voor een opzetbad, zolang deze maar een maximale diameter heeft van 457 cm. De vierkante folie zelf is 488 bij 488 cm. 
Specificaties
Merk: Flowclear Afmetingen: 488 x 488 cm (lxb)
Type: Ondergrond Gewicht: 2 kg
Kleur: Blauw
Morgen in huis
€ 17,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,46 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway Pool Improve zwembadtegels | Grijs | 50 x 50 cm | 8 stuks  SPO00030
vergroten
Omschrijving Om uw Bestway zwembad of spa op veilige wijze neer te kunnen zetten kunt u deze grijze ondertegels van Pool Improve gebruiken. Hiermee beschermt u namelijk de onderzijde van het bad tegen rotting en schimmelvorming, en zorgt u er tevens voor dat er minder snel beschadigingen ontstaan. Ook wordt het zwembadwater hierdoor op de beste wijze geïsoleerd.

Deze zwembadtegels zijn gemaakt van duurzaam ethyleenvinylacetaat (EVA), zijn grijs en hebben een rasterpatroon. Ze zijn 50 cm bij 50 cm groot en 8 mm dik, en kunnen als puzzelstukjes in elkaar geklikt worden. De verpakking bevat 8 stuks. 
Specificaties
Merk: Pool Improve Afmetingen: 50 x 50 x 0,8 cm (lxbxh)
Type: Ondergrond Gewicht: 1,4 kg
Soort: Zwembadtegels Aantal: 8 stuks
Kleur: Grijs
Productimpressie
Zwembadtegels grijs (50 x 50 cm, 8 stuks, Pool Improve)
vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway Pool Improve zwembadtegels | Groen | 60 x 60 cm | 8 stuks  SPO00031
vergroten
Omschrijving Met deze zwembadtegels van Bestway kunt u ervoor zorgen dat uw zwembad of spa langdurig mooi en heel blijft, en dat u hier de hele zomer optimaal gebruik van kunt maken. Door de tegels wordt de onderzijde namelijk beschermd tegen rotting en schimmelvorming, worden onnodige beschadigingen voorkomen en wordt het zwembadwater op de beste wijze geïsoleerd. 

Deze grijze zwembadtegels worden gemaakt van 8 mm dik ethyleenvinylacetaat (EVA), een stof die zeer duurzaam en sterk is. Ze kunnen als puzzelstukjes in elkaar geklikt worden en zijn 60 bij 60 cm groot. De verpakking bevat 8 stuks. 
Specificaties
Merk: Pool Improve Afmetingen: 60 x 60 x 1 cm (lxbxh)
Type: Ondergrond Gewicht: 2,5 kg
Soort: Zwembadtegels Aantal: 8 stuks
Kleur: Groen
Morgen in huis
€ 18,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 15,29 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel goedkope zwembad tegels online

Het is altijd belangrijk om te zorgen voor een goede, stabiele ondergrond voor uw zwembad. Daarom vindt u op deze pagina diverse zwembad tegels en grondfolies. Bestel ze hier snel voor een lage prijs, en u ontvangt uw nieuwe zwembad ondervloer morgen al in huis.

Wat is het verschil tussen zwembad tegels en grondfolie?

Zwembad tegels zijn losse vloertegels die als puzzelstukjes in elkaar vallen. Grondfolie is een groter zeil dat direct onder het bad te plaatsen is. Zwembad tegels zijn gemaakt van zacht polyethyleen, grondzeil van dunner plastic. Zwembad tegels zijn dus meer geschikt voor harde ondergronden; grondfolie kunt u beter gebruiken voor zachte ondergronden.

Voordelen van zwembad tegels

Doordat zwembad tegels als puzzelstukjes in elkaar vallen, kunt u ze heel gemakkelijk aanpassen aan uw specifieke zwembad. Zo kunt u eenvoudig extra ondertegels bestellen als u een groter opblaasbaar zwembad heeft aangeschaft. Zwembad tegels worden ook gebruikt om te zorgen dat kinderen op veilige wijze kunnen rondlopen en spelen rondom uw zwembad, of bijvoorbeeld om te zorgen dat u niet direct in het gras stapt als u het bad verlaat. Door het ruwere materiaal voorkomt u uitglijden en andere ongelukjes.

Daarnaast zijn zwembad tegels gemaakt van zacht materiaal. Dit merkt u als u door het zwembad loopt of in het bad zit; de bodem voelt hierdoor veel zachter aan. Hierdoor zijn zwembad tegels ook uiterst geschikt voor het plaatsen van zwembaden op hardere ondergronden, zoals tuintegels of houten planken. Door het zachte materiaal blijft het comfortabel.

Voordelen van grondfolie

Grondfolie is perfect voor zwembaden die op een gladde of zachte ondergrond staan. Hier zorgt het sterke materiaal voor een sublieme bescherming. Grondfolie is daarnaast ook makkelijk te installeren en hoeft niet meer in elkaar gezet te worden.

Waarom moet ik zwembad tegels gebruiken?

Zwembad tegels of grondfolies vormen een barrière tussen de onderkant van het bad en de grond. Gebruik zwembad tegels om de bodem van uw zwembad te beschermen tegen beschadigingen, rottingen of schimmelvorming.


Met dank aan de zwembad tegels of de grondfolie komt vuil niet in aanraking met de onderkant van het zwembad en blijft het zwembadwater extra schoon. Ook wordt het zwembadwater beter geïsoleerd en blijft het makkelijker op temperatuur. Bovendien worden problemen die door scherpe voorwerpen kunnen ontstaan door een ondervloer voorkomen en zorgt u hiermee dat uw zwembad niet gauw wordt lek geprikt. Gebruik zwembad tegels dus om uw zwembad langdurig in optimale staat te houden en zelfs om de levensduur hiervan te verlengen.

Daarnaast zorgen zwembad tegels voor een stabielere bodem. Doordat ze een barrière vormen tussen scherpe onderdelen en het zwembad, voelt dit comfortabeler aan als u in het zwembad ligt.

Alle voordelen van het gebruik van een ondervloer op een rij:
Bescherming tegen beschadigingen of lekkages
Bescherming tegen rotting of schimmelvorming
Schoon en goed geïsoleerd zwembadwater
Comfortabeler gebruik van het zwembad
Voorkom uitglijden of andere ongelukjes
Egalere ondergrond
Langere levensduur van uw zwembad

Hoeveel zwembad tegels heb ik nodig?

Hoeveel zwembad tegels u nodig heeft, is afhankelijk van de grootte van uw zwembad. Zwembad tegels kunt u zo aan elkaar vastklikken dat ze aanpasbaar zijn aan ieder zwembad. U berekent hoeveel u nodig heeft met de formule: (lengte zwembad ÷ 50) x (breedte zwembad ÷ 50). Grondfolie heeft wel een vaste grootte. Op 123schoon.nl geven wij aan voor welke zwembaden u onze grondfolies kunt gebruiken.

Rekenvoorbeeld zwembad tegels

Om uit te rekenen hoeveel zwembad tegels u nodig heeft, gebruikt u dus de formule: (lengte zwembad ÷ 50) x (breedte zwembad ÷ 50). Als uw zwembad 300 cm lang en 201 cm breed is, gaat de rekensom als volgt: (300 ÷ 50) x (201 ÷ 50) = 6 x 4 = 24 zwembad tegels. Gebruik deze formule om voor alle soorten zwembaden een geschikt aantal zwembad tegels uit te rekenen.

Wilt u meer weten over het neerzetten van uw zwembad en bijvoorbeeld weten op wat voor ondergrond u het bad het beste kunt plaatsen? Lees dan onze blog met 5 tips voor het opzetten van uw zwembad. En heeft u nog vragen over onze zwembad tegels of grondfolie? Stel ze gerust! U kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten