123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Poetsroldispensers

1 - 0 van 0

Een hygiënische manier om uw poetspapier op te bergen

Hoewel poetsrollen en -doeken ook los neergezet kunnen worden, is een dispenser een optie om te overwegen. Het ziet er natuurlijk netter uit dan een stapel poetsdoeken, en bovendien worden de doeken door het gebruik van een houder ook beter beschermd. Een grote verbetering van de algemene hygiëne van het bedrijf en de persoonlijke hygiëne van zijn medewerkers dus. Uit het uitgebreide aanbod aan poetsroldispensers van 123schoon.nl kunt u de geschikt voor uw bedrijf kiezen.

Verschillende soorten dispensers

Poetsdoeken komen van pas in verschillende werkvelden, bijvoorbeeld in professionele keukens, werkplaatsen, garages en bij schoonmaakbedrijven. Ze zijn handig voor het uitvoeren van verschillende taken, bijvoorbeeld poetsen, het afnemen van (glazen) oppervlakken, dweilen en het afvegen van de handen. Bij de keuze voor een bepaalde dispenser zal het poetspapier dat u wilt gebruiken een belangrijke factor spelen. U heeft de keuze uit:
  • Centerfeed-rollen: Centerfeed-rollen worden ontrold vanuit het midden, waardoor ze hulsloos zijn en er na afloop geen afval achterblijft. Dit zijn papieren rollen die geschikt zijn voor diverse reinigings- en afneemtaken. Dit soort dispensers hebben een opening aan de boven- of onderkant waar het poetspapier uitgegeven wordt.
  • Handdoekrollen: Handdoekrollen zijn geschikt voor vel-voor-vel-dispensers. In dit soort dispensers wordt telkens maar één vel afgegeven, waardoor dit de meest hygiënische en tevens de minst verspillende optie is. Overmatig gebruik wordt gereduceerd en afval verminderd.
  • Poetsdoeken: Gevouwen poetsdoeken zijn niet gemaakt van papier maar bijvoorbeeld van synthetische vezels of polyester. Hierdoor is dit soort doeken vaak sterker en geschikt voor grondige reinigingstaken, bijvoorbeeld in combinatie met oplos- en reinigingsmiddelen. De doeken zijn meestal pluisvrij. Deze passen in handige dispensers met een opening aan de onderkant.
  • Standaardrollen: De standaard papieren poetsrollen zijn geschikt voor alledaagse poetstaken of het afvegen van handen. Ook deze passen in dispensers met onderaan een opening.
  • Vochtige poetsdoeken: Deze poetsdoeken zijn ideaal voor als er geen water in de buurt is. Voor deze doeken hoeft u echter geen dispenser aan te schaffen, omdat ze al geleverd worden in een emmer. Wel zo makkelijk!
Er zijn verder veel verschillende poetspapierhouders beschikbaar, elk met een ander design. Ook zijn er verschillen wat betreft formaat en kleur. Kiest u eerst een dispenser uit en wilt u daarna het bijpassende poetspapier aanschaffen? Bij elk product staat een vakje met 'geschikte Tork vullingen', zodat u zeker weet dat het poetspapier in uw dispenser past. U kunt tevens op de pagina van de poetsrollen en poetsdoeken kijken en selecteren op typenummer of artikelnummer.

Poetsroldispensers kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over poetsroldispensers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord