123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zeep

Zeep en desinfectiemiddelen kopen

Na hard werken is het wel zo hygiënisch en fijn om uw handen goed te reinigen en te verzorgen. Zo voorkomt u hygiëne risico’s op de werkvloer en draagt het bij aan uw persoonlijke hygiëne. Bestel op deze pagina diverse soorten zeep, desinfectiemiddelen en zelfs crème/lotion.Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Voordelige zeepvullingen voor dispensers

Stofzuiger accu kopen?

Publieke sanitaire ruimtes in een bedrijfspand/kantoor, uitgaansgelegenheid, winkelcentrum zijn vaak een bron van bacteriën. Daarom is het prettig als de bezoeker hier grondig zijn handen kan wassen. Hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment aan verschillende zepen en desinfectievloeistoffen voor dispensers. Lees hieronder meer over ons assortiment of kies hierboven direct voor het type artikel waar u naar op zoek bent.

Soorten zeep

In ons assortiment vindt u diverse soorten zeep voor in dispensers. Deze zitten allemaal in afgesloten flessen, sommige met ingebouwde pompjes. Door dit systeem wordt het verbruik van de bezoeker in de hand gehouden, terwijl de hygiëne wordt gewaarborgd. Alle zepen zijn bovendien dermatologisch getest en goedgekeurd. Wat kunt u nu allemaal bij ons vinden? Lees hieronder meer over ons assortiment:

  • Handzeep vloeibaar: dit type zeep wordt het meest gebruikt. Het reinigt, hydrateert en verzorgt de handen. Bij ons heeft u keuze uit onder andere luxe zepen, natuurlijke zepen en zepen voor mensen met een gevoelige huid.
  • Handzeep spray: deze zeep wordt in de vorm van nevel op de handen gespoten. Vervolgens functioneert dit met hetzelfde krachtige, reinigende effect als andere soorten zeep.
  • Handzeep schuim: dit middel bevat een combinatie van zeep en lucht. Hierdoor is het zeer schuimend en heeft u minder zeep nodig voor even schone handen.
  • Crème/lotion: dit is een dikkere substantie dan zeep. Het wordt voornamelijk ingezet voor het beschermen van de huid tegen uitdroging en het verzorgen van de huid.
  • Haar en body: deze artikelen zijn geschikt voor het reinigen van het lichaam en/of het haar. Zeer geschikt voor in hotels, scholen en meer.

Soorten desinfectiemiddelen voor uw handen

Soms is alleen het wassen van de handen niet genoeg. In bijvoorbeeld het ziekenhuis of in professionele keukens is het fijn om de handen te desinfecteren met alcohol, zodat alle bacteriën gedood worden. Hiervoor hebben we handdesinfectiegel, handdesinfectieschuim en handdesinfectievloeistof voor dispensers . De handdesinfectieproducten bestaan voor 75 tot 80 procent uit gedenatureerde alcohol en hoeven niet afgewassen te worden met water. In ons assortiment vindt u de volgende soorten desinfectiemiddelen:

  • Desinfectie handgel: hiermee worden bacteriën, micro-organismen en virussen gedood . Zeer geschikt voor het ontsmetten van handen.
  • Desinfectie handalcohol: dit is het meest gebruikte type desinfectiemiddel in dispensers. Het dood bacteriën, virussen en micro-organisme én reinigt de handen.

Geschikte dispensers voor handreiniging

Al deze zepen en handdesinfectieproducten passen in handige dispensers. Deze dispensers zijn compact, stevig en garanderen een goede hygiëne, doordat ze afgesloten zijn. Sommige hebben een sensorpomp, waardoor de bezoeker de dispenser niet eens hoeft aan te raken: nóg hygiënischer dus.

Om de juiste zeep in de geschikte dispenser te kunnen doen, kunt u op de pagina van bijvoorbeeld die van Tork, de zeepdispensers zoeken op artikel- of typenummer. Maar het kan nog eenvoudiger! Bij elke zeep staat een kopje met bijvoorbeeld: 'geschikte Tork dispensers', die direct linkt naar de bijpassende dispenser. Zo schaft u altijd de juiste dispenser aan.

Ben u op zoek naar artikelen voor hardnekkige handhygiëne, met of zonder dispenser? Bekijk dan ons aanbod aan professionele handhygiëne artikelen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de beste dispenser zeep?

Wat de beste zeep is, verschilt per persoon en ligt aan het doel van de zeep. Zo heeft u keuze uit sprayzeep, vloeibare zeep en schuimzeep. Deze zijn bij 123schoon.nl beschikbaar in verschillende varianten, zoals: luxe zepen, natuurlijke zepen en zepen voor mensen met een gevoelige huid.

Wat is handdesinfectie?

Dit is het desinfecteren van uw handen. Hiermee wordt bedoeld dat bacteriën, micro-organisme en virussen die op uw handen zitten, worden gedood met behulp van een desinfectiemiddel.

Wat wordt er verwijdert met handdesinfectie?

Als u uw handen desinfecteert worden bacteriën, virussen en micro-organisme gedood. Het reinigt dus uw handen en veel handdesinfectiemiddelen hebben ook een verzorgende werking voor uw huid.
 

Heeft u vragen over zeep- en handdesinfectievullingen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.