123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Marcel's Green Soap vaatwastabletten aanbieding

Marcel's Green Soap vaatwastabletten aanbieding

Bestel vaatwastabletten van Marcel's Green Soap met hoge kortingen en leg goedkoop een grote voorraad aan. Met deze vaatwastabletten gaat u op een duurzame manier voor een schone vaat. En vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel afgeprijsde Marcel’s Green Soap vaatwastabletten online

Als u op zoek bent naar goedkope en duurzame vaatwastabletten bent u op deze pagina aan het juiste adres. Hier vindt u onze afgeprijsde vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel de vaatwastabletten direct. Door onze snelle levering kunt u ze morgen al gebruiken.

Welke Marcel’s Green Soap vaatwastabletten zijn in de aanbieding?

Bestel de bekende Marcel’s Green Soap All-in-One vaatwastabletten met hoge kortingen. Met deze vaatwastabletten wordt een fris parfum van grapefruit en lime achtergelaten op uw vaat en worden alle etensresten moeiteloos verwijderd. Bestel de vaatwastabletten op 123schoon.nl in grote voordeelverpakkingen en leg goedkoop een voorraad aan.


De vaatwastabletten kenmerken zich, net als de afwasmiddelen van Marcel’s Green Soap, door hun duurzame karakter. De tabletten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en hebben hierdoor een formule die voor meer dan 97% biologisch afbreekbaar is. De oplosbare folie die eromheen zit is gemaakt van maïszetmeel en lost direct op als er contact gemaakt wordt met water. Er blijven dus weinig deeltjes achter, waardoor dit erg milieuvriendelijk is. Daarnaast zijn de vaatwastabletten vegan én proefdiervrij.

Waar zijn Marcel’s Green Soap vaatwastabletten in de aanbieding?

Koop de vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap geregeld voor lage prijzen in de supermarkt of bestel ze online. Op 123schoon.nl vindt u de tabletten altijd tegen bodemprijzen. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw bestelling morgen al geleverd wordt, zodat u direct kunt genieten van een brandschone vaat.

Wat kosten Marcel’s Green Soap vaatwastabletten in de aanbieding?

Betaal voor de afgeprijsde vaatwastabletten veel minder dan de gemiddelde adviesprijs. Met deze voordeelverpakkingen bespaart u dus op het doen van uw vaat en legt u voor een lage prijs een grote voorraad aan. Wat het voordeel precies is, is afhankelijk van de verpakkingen en kunt u op 123schoon.nl altijd bekijken.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over onze aanbiedingen van Marcel’s Green Soap. Heeft u nog vragen over onze vaatwastabletten? Stel ze gerust! U kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.