123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Marcel's Green Soap allesreiniger

Marcel's Green Soap allesreiniger kopen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment met allesreinigers van Marcel’s Green Soap. De allesreinigers zijn beschikbaar in meerdere geuren zoals sinaasappel en jasmijn, lavendel en rozemarijn en patchouli en cranberry. Daarnaast zijn de allesreinigers beschikbaar in geconcentreerde vorm en als sprayflacon. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de allesreinigers morgen al in huis.


1 - 7 van 7

Natuurlijk schoonmaken met Marcel’s Green Soap allesreiniger

Wekelijks spoelen alle Nederlanders samen zo’n vier miljoen liter schoonmaakmiddelen door de gootsteen. Veel van deze producten zijn niet-natuurlijk en daarmee schadelijk voor het milieu. Marcel’s Green Soap ziet dat graag anders en heeft daarom allesreinigers die niet schadelijk zijn voor onze planeet. De allesreinigers zijn gemaakt van minstens 97% biologisch afbreekbare ingrediënten en bevatten aangename geuren. Lees hieronder meer over de allesreinigers van Marcel’s Green Soap of bestel hierboven direct het gewenste product.

Universele allesreiniger van Marcel’s Green Soap

De allesreinigers van Marcel’s Green Soap zitten vol met natuurlijke ingrediënten, zijn vegan en voor minstens 97% biologisch afbreekbaar. Hierdoor zijn de allesreinigers niet schadelijk voor het milieu. Daarnaast zijn de allesreinigers van Marcel’s Green Soap universele allesreinigers. Dit wil zeggen dat de allesreinigers te gebruiken zijn op diverse oppervlakten. Denk hierbij aan het aanrecht, de vloer, de badkamer en de keuken. De allesreinigers zijn zo samengesteld, dat deze ook te gebruiken zijn op natuursteen, marmer, houten vloeren en parket. Test vooraf wel hoe de oppervlakten die u wilt gaan reinigen, reageren op de allesreiniger. Probeer eerst een klein, niet-zichtbaar hoekje voordat u direct een groot oppervlak gaat reinigen.

 

Daarnaast zijn de flessen met geconcentreerde allesreinigers ook te gebruiken als navullingen voor de allesreinigers met sprayflacon. Door 125 ml van de geconcentreerde allesreiniger in de sprayflacon te doen en deze aan te vullen met kraanwater, kunt u de sprayfles tot wel 6 keer hervullen. Dit bespaart plastic en vermindert transport.

Ecologisch schoonmaken met Marcel’s Green Soap

Het motto van Marcel’s Green Soap is ‘feel good cleaning’. Dit houdt in dat in hun producten alleen ingrediënten zitten waar niet alleen wij, maar ook de planeet blij van wordt. De allesreinigers zitten namelijk bomvol met natuurlijke en biologische afbreekbare producten. De meeste ingrediënten zijn binnen 28 dagen afgebroken in CO₂ en water. Voor de pH-waarde en om vuil op te lossen, gebruikt Marcel’s Green Soap in hun allesreinigers zouten. Deze zouten kunnen door de natuur niet afgebroken worden, maar zijn zeker ook niet schadelijk. Vandaar dat de producten 97% afbreekbaar zijn.

De allesreinigers zijn vrij van palmolie. Zo wordt voor de productie van de allesreinigers, niet onnodig regenwoud gekapt. Hiermee wil Marcel’s Green Soap de grootschalige ontbossing voor palmolieteelt verkleinen. Hier wordt niet alleen de planeet blij van, maar ook de dieren die in de oerwouden wonen.

Daarnaast zijn de flessen van de allesreinigers hervulbaar en gemaakt van 100% gerecycled plastic dat ingezameld is bij lokale huishoudens. Na gebruik van de flessen kunnen deze ook weer ingeleverd worden bij het plastic afval. Om nog duurzamer te kunnen zijn, zijn de allesreinigers hervulbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld de sprayflacons hervullen met de geconcentreerde allesreiniger uit de grote flessen van 750 ml. Met één grote fles kunt u de sprayflacon tot wel zes keer hervullen.

Voordelen van Marcel’s Green Soap allesreiniger

Het gebruiken van de allesreinigers van Marcel’s Green Soap heeft een aantal voordelen, namelijk:
 

 Natuurlijke ingrediënten
 Minstens 97% biologisch afbreekbaar
 Aangename geurcombinaties
 Palmolievrij of palmolie van RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) gecertificeerde leveranciers
 Gerecycled plastic
 Hervulbaar
 Dierproefvrij
 Vegan

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Marcel’s Green Soap allesreiniger voor gebruiken?

Alle oppervlakten in uw huis zijn te reinigen met de allesreiniger van Marcel’s Green Soap. Van de keuken, badkamer en vloeren tot natuursteen. Door de samenstelling van de allesreinigers werken deze hardnekkig tegen vuil, maar zijn zacht voor de oppervlaktes waar dit op gebruikt wordt. Test bij het reinigen van natuursteen, marmer en houten vloeren vooraf in een klein hoekje.

Is Marcel’s Green Soap allesreiniger desinfecterend?

Nee, de allesreinigers van Marcel’s Green Soap werken niet desinfecterend. Dit is maar goed ook. Desinfecterende allesreinigers verwijderen niet alleen slechte bacteriën, maar ook de bacteriën die juist wel goed voor ons en onze weerstand zijn. Daarnaast zijn desinfecterende middelen vaak agressief en chemisch en dit staat haaks op de visie van Marcel’s Green Soap.

Waar koop ik allesreiniger van Marcel’s Green Soap?

Bij 123schoon.nl verkopen wij verschillende allesreinigers van Marcel’s Green Soap. Zowel geconcentreerde allesreinigers als verdunde allesreinigers in sprayflacons. De allesreinigers kunnen op alle oppervlaktes in huis gebruikt worden zonder dat deze beschadigd raken. Vandaag besteld, morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over de allesreinigers van Marcel’s Green Soap of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.