123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Miele

Miele ontkalkers en reinigers kopen?

Bestel op deze pagina alle ontkalkers en reinigers die u nodig heeft voor het onderhoud van uw Miele koffiezetapparaat. Hiermee zorgt u voor de beste smaakbeleving én garandeert u de langste levensduur van uw machine. Filter op type om het juiste product te vinden.


1 - 4 van 4

Bestel reinigers en ontkalkers voor uw Miele koffiezetapparaat

Om te zorgen dat u de lekkerste kopjes koffie kunt blijven drinken en uw Miele machine langdurig optimaal kunt blijven gebruiken is goed onderhoud zeer belangrijk. In onze webshop vindt u diverse producten die hiervoor nodig kunnen zijn, zoals ontkalkers en reinigers. Bestel ze voordelig en ontvang ze morgen al in huis.

Miele koffiezetapparaat onderhouden: hoe doet u dat?

Er zijn een aantal dingen die u niet mag vergeten bij het onderhouden en schoonmaken van uw Miele koffiezetapparaat, die te koop zijn in een vrijstaande variant en een inbouwvariant. De producten die u hiervoor nodig heeft kunt u bij ons allemaal voordelig bestellen. Wij verkopen onder meer:

  • Ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker: Het is zeer belangrijk om regelmatig uw koffiezetapparaat te ontkalken, om te voorkomen dat kalk in de leidingen of aan de binnenkant van uw machine ophoopt. Op langere termijn kan dit namelijk voor problemen zorgen. Zo kan uw apparaat minder goed gaat werken, kan het opwarmproces langer duren en kan uw machine uiteindelijk zelfs kapotgaan. Verleng dus de levensduur door kalk tijdig te verwijderen. Hoe vaak u moet ontkalken is onder meer afhankelijk van de hardheid van het leidingswater (per gemeente verschillend) en van uw gebruik, maar over het algemeen geldt dat u dit tenminste na iedere 500 kopjes koffie moet doen. In sommige gevallen blokkeert uw Miele apparaat overigens automatisch wanneer er te veel kalk ophoopt, om te verzekeren dat het ontkalken tijdig gebeurt.
  • Reinigingstabletten of vloeibare reinigers: Verwijder onder andere het koffievet- en de aanslag uit uw machine om te zorgen dat het water, waar uw kopje koffie toch voor ongeveer 95% uit bestaat, zo gezond en schoon mogelijk is. Zo blijft uw warme drankje ook het lekkerste smaken. Maakt u ook cappuccino’s en andere drankjes met melk? Vergeet dan niet om regelmatig het melksysteem te reinigen, om zo de melkrestjes en -vetten te verwijderen. Ook dit zorgt ervoor dat een optimale smaakbeleving niet ondermijnd wordt. Vaak moet het reinigen van het melkreservoir iets vaker gebeuren (gemiddeld eens per week).

Als u een Miele inbouwmachine heeft, vergeet dan niet om echt alle onderdelen te reinigen. Reinig dagelijks de melkkan en -deksel, het melkventiel, het waterreservoir, het opvangrooster en de opvangschaal. Wekelijks moet u onder meer het filtersysteem, de koffie-uitloop en de binnenruimte onder handen nemen.

Andere ontkalkers en reinigers bestellen?

Ook voor het onderhouden, schoonmaken en ontkalken van diverse andere koffiezetapparaten kunt u bij ons geschikte producten vinden. Bestel bijvoorbeeld DeLonghi ontkalkers en zorg ervoor dat uw DeLonghi apparaat weer optimaal werkt. Ook Siemens ontkalkers en vele andere reinigers voor koffiezetapparaten van onder meer Philips, Jura en Melitta kunt u bij ons kopen.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het aanschaffen van Miele filters en ontkalkers? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.