123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Multy

Multy schoonmaakartikelen kopen?

Bestel voordelig schoonmaakartikelen van Multy. U heeft de keuze uit onder andere staalsponjes, een werkspons, microvezel stofdoeken en gestikte dweilen. Bekijk hieronder ons hele assortiment en krijg het morgen al thuisbezorgd als u vandaag nog besteld.


Multy schoonmaakartikelen zeer voordelig kopen

Multy is uw schoonmaakhulp in en rondom het huis. Hiermee maakt u eenvoudig en snel schoon, en dat voor een lage prijs. Lees hieronder meer over Multy of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Multy: dit is het

Multy staat er voor om op een kostenbesparende manier kwaliteitsproducten te produceren. Alle producten worden van onbewerkte materialen gemaakt tot een volledig product die u op onze website kunt vinden. Bovendien staat Multy voor innovatie, zo komen zij constant met nieuwe artikelen die het schoonmaken nog eenvoudiger maken. Dankzij de nieuwe Eco-lijn zijn er ook milieubewuste schoonmaakartikelen van Multy verkrijgbaar.

Ons assortiment Multy producten

In ons assortiment vindt u diverse schoonmaakartikelen van Multy. Hieronder lichten wij deze verder toe.

Sponzen

  • Sanitairsponzen: deze sponzen zijn ideaal voor het reinigen van sanitaire oppervlakken. U verwijdert hiermee aanslag en vuil én de spons maakt het oppervlak streeploos droog. 
  • Schuursponzen: dit zijn sponzen die eenvoudig diverse vuiligheden verwijderen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aangekoekte etensresten. De schuursponzen zijn beschikbaar voor delicate oppervlakken, grills en daarnaast zijn er ook reguliere schuursponzen. Ook verkrijgbaar van gerecycled materiaal.
  • Staalsponzen: hiermee reinigt u krasbestendige oppervlakken op een zeer effectieve manier. De meest hardnekkige vervuilingen verdwijnen hiermee als sneeuw voor de zon.
  • Werkspons: ideaal voor intensieve reiniging van diverse oppervlakken. Gaat langdurig mee en u gaat hiermee voor een verbluffend resultaat.

Doeken

  • (Microvezel) Stofdoeken: hiermee maakt u oppervlakken eenvoudig en snel stofvrij.
  • (Microvezel) Glasdoeken: hiermee maakt u glazen oppervlakken streeploos schoon.
  • (Microvezel) Wonderdoeken: hiermee maakt u diverse oppervlakken stralend schoon en stofvrij. Wonderdoeken staan er om bekend dat zij geschikt zijn voor bijna alle oppervlakken en geschikt zijn voor veel verschillende schoonmaakklussen.
  • Schuurlappen: hiermee haalt u hardnekkige vuiligheden in een handomdraai weg. De lappen gaan lang mee, omdat ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit maakt de schuurlappen ook erg duurzaam.
  • Vaatdoeken: met deze vaatdoeken neemt u gemakkelijk diverse oppervlakken vochtig af. 
  • Huishouddoekjes: deze doekjes zijn ideaal voor dagelijkse reinigingen van de keuken of sanitair.

Dweilen

  • Microvezel dweil: met deze dweil maakt u tegelvloeren streeploos schoon zonder het gebruik van schoonmaakmiddelen. De dweil absorbeert eenvoudig stof en vuil, zodat u altijd gaat voor verbluffende resultaten.
  • Gestikte dweil: hiermee dweilt u eenvoudig gladde vloeren. Deze dweil heeft een hoog abstractievermogen, zijn zeer sterk én elastisch waardoor u op de meest effectieve manier schoonmaakt.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Multy?

Multy is een bedrijf dat schoonmaakartikelen verkoopt. Op 123schoon.nl vindt u diverse artikelen van Multy, zoals: sponzen, dweilen en doeken.

Waarom zou ik schoonmaakartikelen kopen van Multy?

De schoonmaakartikelen van Multy hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast heeft u keuze uit diverse soorten sponzen, doeken en dweilen. Op zoek naar Multy schoonmaakartikelen? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u vragen over onze Multy schoonmaakartikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.