123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zonnebrand

Zonnebrand bestellen?

Op deze pagina vindt u een ruim aanbod aan zonnebrand. Voor iedere leeftijd én ieder huidtype kunt u bij ons terecht voor producten van onder andere Nivea, Vision, Biodermal en Garnier. Filter op merk, doelgroep (geschikt voor) of SPF om snel het juiste product te vinden.


1 - 24 van 31

Bestel uw zonnebrand op 123schoon.nl

Met zonnebrand beschermt u uw huid op zonnige dagen. Dit is belangrijk om problemen in de toekomst te voorkomen. Op 123schoon.nl hebben we daarom een ruim assortiment van producten die dit op een effectieve en betrouwbare manier doen. Voor ieder huidtype is er wel een geschikte zonnecrème, zonneolie of zonnemelk te vinden. Bestel ze vandaag en ontvang ze morgen al in huis.

Welke verschillende soorten zonnebrand zijn er?

In onze webshop koopt u verschillende soorten zonnebrand van grote merken, zoals Nivea, Garnier, Vision en Biodermal. Wij verkopen bijvoorbeeld zonnecrème, zonneolie, zonnemelk en zonnespray. Ook kunt u kiezen voor zonnebrand met een pompje of in een (knijp)tube én bieden we zowel zonnebrand aan voor het lichaam als voor het gezicht. De keuzes die u hierbij maakt zijn allemaal afhankelijk van uw eigen voorkeuren en wensen.

 

Zonbeschermingsproducten zijn niet altijd louter bedoeld voor het beschermen van de huid, maar hebben soms ook nog andere functionaliteiten. Zo zorgen veel middelen ervoor dat de huid gehydrateerd wordt en dat de natuurlijke vochtbalans hersteld wordt. Daarnaast verkopen we ook zonnebrand die de pigmentvorming stimuleert, waardoor uw huid hiermee vlugger bruin wordt. Bij elk product staan de extra eigenschappen duidelijk aangegeven.

Zonnebrand voor kinderen

Voor kinderen hebben we speciale zonnebrand. De kinderhuid is namelijk een stuk kwetsbaarder dan die van een volwassene. Zonnebrand die speciaal ontwikkeld is voor deze huid is dan ook een stuk geschikter en veiliger. Deze producten zijn meestal dermatologisch en onder pediatrisch toezicht getest, zodat u hiermee verzekerd bent dat de gevoelige kinderhuid bestand is tegen de ingrediënten en de samenstelling.

Hoe werkt zonnebrand?

Zonbeschermingsproducten dienen uw huid te beschermen tegen UV-stralen (Ultra Violet). Zo kunt u het risico op vroegtijdige huidveroudering, een verbrande, pijnlijke huid of de groei van melanomen verkleinen door de juiste producten te gebruiken. Het is goed om te weten dat er een onderscheid is tussen verschillende soorten UV-stralen. Er zijn namelijk UVA-stralen en UVB-stralen:

  • UVA-stralen: Deze dringen dieper door in de huid en zijn de veroorzakers van blijvende huidschade (in de vorm van pigmentvlekken, rimpels en huidplekjes).
  • UVB-stralen: Deze dringen minder diep door in de huid, maar het zijn juist wel deze stralen die zorgen voor het rode en branderige gevoel na het zonnen.

Op 123schoon.nl kiest u zonnebrand in factor 10, factor 15, factor 20, factor 30, factor 50 of factor 50+. Deze SPF (Sun Protection Factor) zegt eigenlijk alleen iets over de bescherming tegen UVB-stralen. Of u met de zonnebrand ook beschermd bent tegen UVA-straling staat daarom zeer duidelijk bij elk product vermeld. Wilt u meer over de SPF en de bescherming tegen UVA- en UVB-stralen lezen? Bekijk hier meer informatie  of lees onze blog.

 

Let op: We raden u aan om zonnebrand altijd tenminste twintig minuten voor de eerste blootstelling aan zonlicht op te smeren en vervolgens regelmatig opnieuw te gebruiken. Het liefst elke twee uur, maar zeker na het zwemmen en afdrogen, dient u uw huid weer in te smeren om de juiste bescherming te behouden. Gebruik ook altijd een royale hoeveelheid.

Andere zonbeschermingsproducten bestellen?

Ook andere zonbeschermingsproducten koopt u bij ons. Schaf bijvoorbeeld een kalmerende aftersun aan voor het tot rust brengen en hydrateren van uw huid na het zonnen, of bestel een zelfbruiner waarmee u uw huid een bruine teint geeft zónder zonlicht.

 

Heeft u nog hulp nodig bij het uitzoeken van een juiste zonnebrand? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag!