123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Omo vloeibaar

Omo vloeibaar wasmiddel bestellen?

Bestel op deze pagina vloeibaar wasmiddel van Omo. Geschikt voor witte en gekleurde was. Met de vloeibare wasmiddelen van Omo wordt uw wasgoed weer stralend schoon. De kleur van uw kleding wordt behouden en ziet er na iedere wasbeurt weer als nieuw uit. Vandaag besteld, morgen al in huis.


Voordelig Omo vloeibaar wasmiddel bestellen

Op deze pagina vindt u ons assortiment met de vloeibare wasmiddelen van Omo. Met deze wasmiddelen voor witte en gekleurde was maakt u uw vervuilde wasgoed moeiteloos weer stralend schoon. Lees hieronder meer over de vloeibare wasmiddelen van Omo of bestel hierboven direct het gewenste product.

Soorten Omo vloeibaar wasmiddel

In ons assortiment vindt u twee soorten vloeibaar wasmiddel van Omo. Beiden zorgen voor een stralend schone was, maar hebben ook hun eigen unieke eigenschappen. Hieronder lichten wij het verschil tussen de twee wasmiddelen toe:

  • Omo vloeibaar wasmiddel wit: dit wasmiddel is ontwikkeld voor het reinigen van witte was. Het wasmiddel beschikt over waskrachtversterkers die verschillende hardnekkige vlekken verwijderd en uw wasgoed extra wit maakt. Dit wasmiddel is effectief werkzaam bij lage temperaturen en bij korte wasprogramma’s.
  • Omo vloeibaar wasmiddel kleur: dit wasmiddel reinigt niet alleen uw kleding maar beschermt ook de kleuren van uw kleding zodat deze niet dof of lelijk worden. Daarnaast bevat dit wasmiddel waskrachtversterkers die hardnekkige vlekken zoals gras, bloed, vet en olievlekken eenvoudig verwijderd.

De Omo vloeibaar wasmiddel flessen in ons assortiment bevatten 5 liter wasmiddel wat goed is voor maar liefst 100 wasbeurten.

Omo vloeibaar wasmiddel gebruiken

Het vloeibare wasmiddel van Omo moet in de wasmiddellade van de wasmachine geplaatst worden. Voor het draaien van een hoofdwasprogramma plaatst u het wasmiddel in het grootste vakje. Deze staat vaak genoteerd met een 2 of II.

Raadpleeg voor de juiste hoeveelheid wasmiddel altijd de verpakking. Voor een normale wasbeurt van 5 à 6 kilo heeft u gemiddeld 50 ml wasmiddel nodig. Wanneer u bijvoorbeeld een grote, zwaar bevuilde was wilt doen heeft u meer vloeibaar wasmiddel nodig. Voor een kleine, licht bevuilde was kunt u minder wasmiddel gebruiken.

De vloeibare wasmiddelen van Omo werken ook effectief bij lage temperaturen, dus u kunt uw wasgoed ook stralend schoon krijgen wanneer u het eco-programma gebruikt. Na het wassen is het wasmiddel volledig opgelost en heeft u geen last van wasmiddelstrepen of -vlekken.

Voordelen van Omo vloeibaar wasmiddel

Het gebruiken van Omo waspoeder heeft een aantal voordelen, wij zetten ze voor u nog een keer op een rijtje:

 Geschikt voor korte wasprogramma’s
 Verwijderd hardnekkige vlekken zoals bloed, gras en vet
 Effectief bij eco-programma’s
 Bevat waskrachtversterkers
 Geschikt voor alle textiel soorten, behalve wol en zijde
 Recyclebare verpakking

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Kan ik Omo vloeibaar wasmiddel gebruiken voor een handwas?

Het is niet aan te raden Omo vloeibaar wasmiddel te gebruiken voor de handwas. Vloeibaar wasmiddel is erg geconcentreerd en hierdoor niet geschikt voor de handwas. Wanneer u dit wel doet is er een kans dat uw was mogelijk niet goed schoon wordt.

Hoeveel wasbeurten gaat Omo vloeibaar wasmiddel mee?

De flessen vloeibaar wasmiddel van Omo op 123schoon.nl gaan tot wel 100 wasbeurten mee wanneer u elke wasbeurt precies 50 ml vloeibaar wasmiddel gebruikt. De flessen in ons assortiment zijn XL flessen.

Is Omo vloeibaar wasmiddel geschikt voor alle soorten wasgoed?

Omo vloeibaar wasmiddel is geschikt voor alle soorten textiel met uitzondering van wol en zijde. Deze materialen zijn delicate stoffen en kunnen beschadigen wanneer u deze in de wasmachine wast met wasmiddel dat hier niet voor bedoeld is. Wol bevat bijvoorbeeld een natuurlijk vetlaagje wat verdwijnt wanneer u het met normaal wasmiddel wast, waardoor de kleding beschadigt.
 

Heeft u nog vragen over vloeibaar wasmiddel van Omo of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.