123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Babyverzorging

Baby verzorgingsproducten bestellen?

Op deze pagina vindt u alle producten waarmee u uw baby kunt verzorgen en verschonen. Van luiers tot billendoekjes; wij verkopen het allemaal. De baby verzorgingsproducten worden snel geleverd en zijn altijd van de beste kwaliteit. 

1 - 0 van 0

Bestel babyverzorging op 123schoon.nl

Baby verzorging

Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment met luiers en verzorgingsproducten voor uw baby. Baby’s hebben een zeer kwetsbare en gevoelige huid. Het is daarom belangrijk dat u alleen de beste producten gebruikt voor uw kindje. Lees hieronder meer over ons assortiment babyverzorgingproducten of kies hierboven direct de gewenste groep.

Ons assortiment babyverzorgingsproducten

Op onze webshop vindt u kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten van A-merken zoals Zwitsal, Pampers, Neutral en Huggies. Baby’s hebben een zeer kwetsbare huid en daarom is het belangrijk deze te beschermen en alleen producten met de beste ingrediënten te gebruiken De huid van uw kleintje heeft extra veel verzorging nodig en daarvoor vindt u in ons assortiment ook een ruim aanbod met huidverzorging speciaal voor baby’s.

 

Ons ruime assortiment bestaat uit de volgende producten:

  • Luiers: bij ons koopt u luiers voor zowel pasgeboren baby’s als dreumesen. Ons assortiment bevat luiers van maat 0 (voor baby's van 1 tot 2,5 kg) tot en met luiermaat 6 (voor peuters van 15+ kg). Zo vindt u altijd een luier die perfect past, waarmee doorlekken voorkomen wordt en uw kindje goed kan blijven bewegen. Daarnaast verkopen wij ook zwemluiers die uw kindje beschermen tijdens het zwemmen. Bekijk ook onze luiers aanbiedingen om deze belangrijke producten voordelig in te slaan.
  • Billendoekjes: wij verkopen billendoekjes van verschillende A-merken zoals bijvoorbeeld Zwitsal, Neutral en Pampers. Deze vochtige doekjes zijn ontworpen om de babybilletjes grondig te kunnen reinigen tijdens het verschonen van de luier. Ze bevatten geen parabenen, kleurstoffen en andere chemische stoffen en zijn mild voor de gevoelige, kwetsbare huid van uw kleintje. Billendoekjes zijn overigens ook te gebruiken voor het reinigen van de rest van het lichaam en het gezicht.
  • Huidverzorging: baby’s zijn erg gevoelig voor uitslag en huidirritatie. Met de huidverzorgingsproducten, die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid van kinderen, kunt u de kwetsbare huid van baby’s verzorgen en bij irritatie ook kalmeren. Gebruik bij luieruitslag bijvoorbeeld babycrème of babyzalf. Om uitdroging van de huid tegen te gaan kunt u babyolie op de huid van uw kindje gebruiken.
  • Shampoo: babyshampoo is speciaal ontwikkeld voor baby’s en zijn daarom erg mild. De shampoo prikt niet in de ogen zodat u zonder zorgen de haren van uw kindje kunt wassen. De shampoos zijn ook allemaal dermatologisch getest, pH-neutraal en hypoallergeen.
  • Wasgel: dankzij de extra milde formules van de wasgels kunt u veilig uw baby wassen zonder dat dit irritatie of een reactie veroorzaakt. De wasgels zijn parabenenvrij, pH-neutraal, hypoallergeen, dermatologisch getest en zeepvrij. Dit maakt deze wasgels uitermate geschikt voor het wassen van uw baby.
  • Haargel: dankzij de milde formule van haargel voor baby’s brengt u het haar van uw kindje gemakkelijk in model zonder dat de gel irriterend of schadelijk is voor uw baby. De haargel is dermatologisch getest en is geschikt voor iedere haartype.
  • Luieremmer: met een luieremmer kunt u gedag zeggen tegen stinkende prullenbakken in de badkamer of babykamer. U gooit luchtdicht de luiers weg, dit voorkomt nare geurtjes in de kamer en prullenbak.

Voordelig babyverzorgingsproducten online bestellen

Naast ons reguliere assortiment met verzorgingsproducten voor baby’s bieden wij ook luiers aanbiedingen, billendoekjes aanbiedingen, babyshampoo aanbiedingen en baby wasgel aanbiedingen aan. Zo kunt u voordelig een voorraad met baby verzorgingsproducten aanleggen. Verzorgingsproducten zoals luiers zijn niet voordelig terwijl u deze wel meerdere malen op een dag nodig heeft. Door deze aanbiedingen betaalt u minder en ontvangt u juist meer producten dan wanneer u de producten los koopt. Kies daarom voor uw portemonnee en koop uw babyverzorgingsproducten in de aanbieding.

Andere verzorgingsproducten voor baby's kopen?

Naast ons grote aanbod aan verzorgingsproducten verkopen wij bijvoorbeeld ook speciale zonnebrand voor baby's en kinderen. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare huid. Ook verkopen wij speciale wasverzachters voor babykleding en andere textiel; deze wasverzachters zijn extra mild.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke ingrediënten moet ik vermijden in babyverzorgingsproducten?

Probeer producten die parabenen, kleurstoffen en parfums bevatten zoveel mogelijk te vermijden. De huid van baby’s is zeer kwetsbaar en deze ingrediënten zullen de huid uitdrogen, irriteren en mogelijk zelfs beschadigen. Probeer daarnaast ook zoveel mogelijk producten te gebruiken die pH-neutraal zijn.

Kan ik ook normale shampoo gebruiken in plaats van babyshampoo?

Het is niet aan te raden om normale shampoo te gebruiken in plaats van babyshampoo. Shampoos voor baby’s zijn veel milder en prikken daarnaast niet in de ogen. Normale shampoos drogen de babyhuid te veel uit en bevatten daarnaast veel parfum.

Welke maat luier heb ik nodig voor mijn baby?

Welke luiermaat u nodig heeft voor uw baby is afhankelijk van lengte en gewicht. Voor pasgeboren baby’s worden meestal luiermaat 0 en 1 gehanteerd. Naarmate uw baby groeit en het gewicht toeneemt, zal ook de luiermaat groter worden. Op onze site staat aangegeven welke luiermaat u nodig heeft.
 

Heeft u nog vragen over baby verzorgingsproducten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.