123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Luiers aanbieding

Luiers aanbieding kopen?

Op deze pagina vindt u de beste aanbiedingen van grote merken als Pampers en Zwitsal. Bestel zo altijd voordelig de benodigde babydoekjes, luierbroekjes en luiers en profiteer van kortingen tot 50%. Filter op type of merk om snel het juiste product te vinden.


1 - 3 van 3

Bestel de beste voordeelverpakking of Pampers aanbieding voor uw baby

Baby's verdienen de beste verzorging. Daarom bieden wij luiers en babydoekjes voor de allerlaagste prijs. Zo hoeft u zich minder zorgen te maken over de kosten en heeft u meer tijd om te besteden aan uw baby.

Pampers aanbieding kopen?

De basis van de verzorging van uw baby begint bij het aanschaffen van kwalitatief goede luiers. Bij ons vindt u ze in alle maten, zodat elke baby zich hierin vrij en vrolijk voelt. Luiers zijn alleen niet goedkoop en een baby heeft er gemiddeld wel vijf nodig per dag. Dan is het dus wel handig om altijd een voorraadje in huis te hebben. Slim boodschappen doen is dé manier om hier niet te veel geld aan kwijt te zijn. Voor deze slimme boodschappen bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vindt u namelijk verschillende aanbiedingen.

Wilt u altijd de allerscherpste prijs betalen voor de luiers van uw kleine? Dan hebben wij de meest populaire luiers voor u verzameld op deze speciale luiers aanbieding pagina. Hier vindt u ook altijd de beste Pampers aanbieding.

Baby Dry Pants van Pampers bieden wij bijvoorbeeld altijd tegen scherpe prijzen aan. Deze luiers zijn makkelijk verwisselbaar en blijven tot twaalf uur lang droog. Gebruik maat 4 voor baby's van 7 tot 16 kilo, maat 5 voor baby's van 11 tot 23 kilo en maat 6 voor baby's van 15 kilo of zwaarder. Andere maat nodig? Die vindt u op deze pagina.

Babydoekjes aanbieding kopen?

Babydoekjes, billendoekjes of toetenvegers zijn ook onmisbaar als u een kleintje heeft. Ideaal om te gebruiken voor het schoonmaken van de kleine en gemakkelijk mee te nemen als u op stap gaat. Gebruik bijvoorbeeld onze Pampers sensitive billendoekjes, want hiermee voorkomt u luieruitslag en huidirritatie bij uw baby. Zwitsal heeft deze doekjes zo ontwikkeld dat ze geschikt zijn voor baby's met een gevoelige huid.

Luiers en babydoekjes zijn natuurlijk het belangrijkst, maar bent u ook nog op zoek naar andere artikelen? Om de huid te beschermen en verzorgen hebben wij ook baby cremé, baby olie, shampoo, bad- en wasgel en huid- en haarverzorging. Met deze producten kunt u altijd goed en voordelig uw kleine verzorgen.

Luiers aanbieding kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over aanbiedingen voor luiers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord