123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Mannen deodorant

Deodorant voor mannen kopen?

Op deze pagina bestelt u uit ons brede aanbod aan deodorant voor mannen. Keuze uit diverse bekende merken, zodat u altijd heerlijk fris ruikt. Hierdoor zit er gegarandeerd een deo voor u bij. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Deodorant voor mannen voordelig bestellen

Bij ons vindt u diverse merken deodoranten voor mannen. Hiermee ruikt u altijd heerlijk fris. Lees hieronder meer over deodoranten binnen ons assortiment of bestel hierboven direct een deo van uw favoriete merk.

Deodorant voor mannen: ons assortiment

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan verschillende deodorant merken. Deze merken zetten wij hieronder voor u op een rijtje, om uw keuze voor het juiste merk zo eenvoudig mogelijk te maken:

  • Axe: in ons assortiment vindt u deorollers en sprays van bekende lijnen, zoals Africa, Dark temptation en Black. De Axe deodoranten staan bekend om hun verleidelijke, mannelijke geur.
  • Nivea: wij bieden deorollers en deodorant sprays aan van de Nivea Men-lijn. Deze deodoranten beschermen u tot 48 uur lang tegen nare geurtjes. In ons Nivea assortiment vindt u ook deodoranten voor mensen met een gevoelige huid en mensen die veel sporten.
  • Dove: bij ons vindt u deorollers en sprays van de Men+Care-lijn. Deze beschermen u niet alleen 48 uur lang tegen vervelende geuren, maar hydrateren de oksels ook.
  • Rexona: in ons assortiment vindt u deorollers en sprays van Rexona. Deze beschermen u tot 48 uur lang, zelfs als u actief beweegt gedurende de dag.
  • L’Oréal: op deze pagina vindt u deorollers en deodorant sprays van de Men Expert-lijn. De deodoranten voorkomen zweetvlekken en werken tot 48 uur lang. Bovendien zijn de deo’s vrij van alcohol.
  • Fa: deze deorollers en sprays hebben unieke geuren die het lichaam en de geest stimuleren. De deodoranten van Fa drogen zeer snel, zodat u direct kunt genieten van een fris gevoel.
  • Sanex: deze deodorant sprays zijn zeer huidvriendelijk. Het biedt extra bescherming voor actieve mensen en dat zonder dat de deo alcohol bevat.
  • Old Spice: in ons assortiment vindt u deodorant spray en deoroller met de aantrekkelijke, mannelijke geur van Old Spice. Hiermee geniet u de hele dag van een frisse geur en droog gevoel.
  • Neutral: deze deorollers zijn ideaal voor mensen met een gevoelige huid, want ze zijn vrij van parfum, kleurstoffen en parabenen. Zo wordt huidirritatie voorkomen.
  • Odorex: deze sprays en lotions bieden bescherming tegen overmatige transpiratie. De antitranspirant voorkomt nare geurtjes en houdt meerdere dagen stand. Bovendien is het middel zeer mild voor de huid.
  • Vogue: met deze deodorant sprays ruikt u de hele dag fris. Naast de krachtige geur laat de deo geen strepen achter op kleding.
  • Borotalco: deze sprays en deorollers beschermen u tot 48 uur lang dankzij de unieke microtalkpoeder formule. De deodoranten zijn zeer absorberend, hydraterend én dermatologisch getest.

De juiste deodorant vinden

Op deze pagina heeft u keuze uit diverse bekende merken, maar welke past nu het beste bij u? Indien u op zoek bent naar een deodorantmerk met verleidelijke geuren, dan zijn Old Spice, Axe, Fa en Vogue zeer geschikt. Liever een zeer langdurige bescherming, tot wel 48 uur lang? Kies dan voor Nivea, Dove, Rexona of L’Oréal. Als u een gevoelige huid heeft, zijn de deodoranten van Sanex, Borotalco en Neutral juist weer geschikt. Wij hebben zelfs wat voor overmatige transpiratie. De antitranspirant van Odorex is hiervoor ideaal en houdt zelfs meerdere dagen stand.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke deodorant is geschikt voor mannen met een gevoelige huid?

Als u last heeft van een gevoelige huid zijn de deodoranten van Neutral, Sanex en Borotalco zeer geschikt. Deze zijn vrij van parfum en Neutral is ook vrij van parabenen en kleurstoffen. Indien u op zoek bent naar een antitranspirant voor de gevoelige huid, dan is Odorex zeer geschikt. U vindt deze deodoranten op 123schoon.nl voor een lage prijs.

Welke deodorant voor mannen beschermt mij het langst tegen nare geurtjes?

De deodoranten van Nivea, Rexona, Dove en L’Oréal beschermen u tegen vervelende geurtjes tot wel 48 uur lang. De Borotalco Intensive deodorant spray staat hier zelfs nog boven, want deze beschermt u tot wel 72 uur lang. Op zoek naar deze deo’s? U vindt ze op 123schoon.nl.

Wat kan ik het beste doen als ik last heb van overmatige transpiratie?

Indien u last heeft van overmatige transpiratie, kunt u gebruik maken van een antitranspirant. Hierdoor worden zweetklieren verstopt, zodat u minder zweet en minder last heeft van vervelende transpiratie geurtjes.
 

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van deodorant voor mannen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.