123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vrouwen deodorant

Deodorant voor vrouwen bestellen?

Koop hier deodorant voor vrouwen en kies uit ons ruime assortiment. U heeft keuze uit verschillende bekende merken, zodat u altijd heerlijk ruikt. Dankzij ons brede aanbod, zit er gegarandeerd een deo bij voor u. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig deodorant voor vrouwen kopen

Op deze pagina vindt u alle merken deodorant die in ons assortiment aanwezig zijn. Zo ruikt u altijd heerlijk fris. Lees hieronder meer over de deodoranten voor vrouwen of bestel hierboven direct de deo die u nodig heeft.

Deodorant voor vrouwen: ons assortiment

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan diverse deodoranten en merken. Hieronder zetten wij deze voor u op een rijtje, om uw keuze iets eenvoudiger te maken:

  • Dove: deze deorollers en sprays van Dove zorgen ervoor dat u beschermd bent tegen nare geurtjes en heerlijk ruikt tot wel 48 uur lang. Dove heeft ook deodoranten die geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.
  • Rexona: deze deodorant sprays en rollers beschermen langdurig tegen vervelende geurtjes. Dit maakt Rexona zeer geschikt voor vrouwen met een actieve levensstijl.
  • Fa: de deo sprays en rollers van Fa zijn verkrijgbaar in diverse unieke geuren. Naast deze bijzondere geuren blijft u ook beschermt tegen lichaamsgeuren tot 48 uur lang.
  • Nivea: in ons assortiment van Nivea vindt u een breed aanbod aan deorollers en sprays. De deodoranten van Nivea zorgen direct voor een droog gevoel en bescherming tot wel 48 uur lang tegen transpiratie geuren. Bovendien hebben de deo’s een verzorgende werking en zorgen ze voor een zachte huid.
  • Neutral: deze zijn geschikt voor mensen met een gevoelige huid, want ze zijn vrij van kleurstoffen, parabenen en parfum. Hiermee wordt huidirritatie voorkomen.
  • Zwitsal: de deodorant sprays zijn zeer mild en zacht voor de huid. Daarnaast zijn ze voorzien van de vertrouwde geur van Zwitsal.
  • Vogue: met de Vogue deodorant sprays gaat u de hele dag voor een luxe geur. De unieke geuren ruiken erg verleidelijk, zodat u de hele dag heerlijk ruikt.
  • Marcel's Green Soap: deze deodorant sticks elimineren nare geurtjes en zijn daarnaast zeer duurzaam. De stick is gemaakt van natuurlijk ingrediënten en zijn hierdoor duurzaam, vegan en mild voor de huid.
  • Sanex: de deorollers en deodorant sprays van Sanex zijn zeer mild voor de huid. U blijft tot 24 uur lang beschermd tegen vervelende geuren. De deodoranten bevatten zo min mogelijk extra toevoegingen.
  • Odorex: deze lotion en spray bieden bescherming tegen overmatige transpiratie. De antitranspirant voorkomt geurtjes onder de oksel en houdt meerdere dagen stand. Daarnaast is het middel erg mild voor de huid.

Het vinden van de juiste deodorant

Op deze pagina heeft u keuze uit diverse A-merken, maar welke is het meest geschikt voor u? Als u op zoek bent naar iets wat langdurige bescherming biedt, kies dan voor Dove, Rexona, Fa of Nivea. Deze beschermen u tegen nare geurtjes tot wel 48 uur lang. Als u last heeft van overmatige transpiratie kunt u beter gebruik maken van Odorex. Voor een unieke, chique geursensatie gaat u voor Vogue. Indien u een gevoelige huid heeft, kunt u beter gaan voor merken als Neutral, Zwitsal of Sanex. U heeft bij ons zelf keuze voor milieuvriendelijke deodoranten, zoals van Marcel’s Green Soap.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke deodorant is geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid?

De deodoranten van Neutral, Zwitsal en Sanex zijn zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ze zijn namelijk vrij van parabenen, kleurstoffen en parfum. Toch op zoek naar een antitranspirant voor mensen met een gevoelige huid? Dan is Odorex zeer geschikt. Al deze deo’s vindt u op 123schoon.nl voor een lage prijs.

Welke deodorant voor vrouwen is geschikt tegen hormoonzweet?

Tegen hormoonzweet werken de meesten deodoranten niet voldoende en kunt u dus beter een antitransparant gebruiken. Merken als Odorex verminderen zweet en nare geurtjes voor dagen, zodat u zich minder zorgen hoeft te maken over hormoonzweet en weer heerlijk fris ruikt.
 

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van deodorant van vrouwen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.