123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Philips opzetborstels

Philips opzetborstels kopen?

Bestel voordelig alle opzetborsteltjes voor uw elektrische tandenborstel van Philips. Doordat bijna alle borsteltjes op deze pagina te gebruiken zijn op het Philips Sonicare handvat en wij een zeer ruim assortiment aanbieden kunt u zelf goed kiezen welke geschikt zijn voor uw behoeften en gebit. 


1 - 16 van 16

Bestel alle Philips Sonicare opzetborstels op 123schoon.nl

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan Philips Sonicare opzetborstels. Doordat u de keuze heeft uit diverse varianten voor allerlei verschillende toepassingen vindt u altijd wel een geschikt opzetborsteltje voor uw elektrische tandenborstel van Philips.

Philips Sonicare opzetborstels: ons assortiment

Philips Sonicare opzetborstels kenmerken zich door een aantal verschillende zaken. Zo heeft de borstelkop vaak een langwerpige vorm, waardoor een groot oppervlak van het gebit tegelijkertijd gereinigd en gemasseerd kan worden. Ook hebben de borsteltjes vaak een licht gebogen vorm, zodat ze goed in uw mond passen en ook de moeilijk bereikbare plekken kunnen bereiken. Toch zijn er ook verschillen tussen de borsteltjes, bijvoorbeeld qua soort haartjes, plaatsing of vorm. Wij verkopen onder meer de volgende bekende borsteltjes:

  • Optimal Plaque Defence: Deze borstels zorgen ervoor dat er tot wel zeven keer meer tandplak verwijderd wordt dan met bijvoorbeeld handtandenborstels. Dit komt onder meer doordat de borstelhaartjes dicht op elkaar geplaatst zijn. Optimale effectiviteit wordt op deze manier gegarandeerd.
  • Optimal White: Deze opzetborstels hebben ruitvormige borstelhaartjes die dicht op elkaar geplaatst zijn en zijn speciaal ontwikkeld om vlekken en verkleuringen van het tandoppervlak te verwijderen. Al na een week zien uw tanden er hierdoor zichtbaar witter uit.
  • Optimal Gum Care: Met deze opzetborstels gaat u voor gezonder tandvlees. De buitenste borstelhaartjes zijn namelijk extra zacht, zodat ze geen pijn doen aan uw (gevoelige) tandvlees, maar wel grondig alle vervuilingen verwijderen. Na ongeveer vier weken merkt u dat uw tandvlees een stuk gezonder oogt en voelt.
  • Intercare: Deze opzetborstels zijn ideaal voor als u ontstoken tandvlees heeft. De haartjes zijn namelijk langer en reinigen daardoor ook moeilijk bereikbare plekken. Zo wordt er op een milde wijze meer tandplak verwijderd. Al na twee weken zult u resultaat zien.

Wij verkopen ook diverse Premium opzetborsteltjes. Deze zijn voorzien van een microchip en zijn te combineren met de speciale Philips Sonicare DiamondClean Smart elektrische tandenborstels. Met een app kunt u uw poetsgedrag in de gaten houden en verbeteren, zodat u altijd voor de meest grondige en effectieve poetsbeurt gaat. Ook worden automatisch de perfecte poetsstand en het beste intensiteitsniveau uitgekozen. U kunt deze opzetborsteltjes overigens ook combineren met de ‘normale’ Philips Sonicare tandenborstels, alleen dan kunt u niet gebruikmaken van de slimme functies.

U kunt bij ons ook terecht voor opzetborstels voor kinderen. Deze kleinere en compactere opzetborsteltjes zijn speciaal ontwikkeld voor de gebitjes die nog niet helemaal uitgegroeid zijn. Zo zijn ze bijvoorbeeld tot wel 60% zachter. Let er wel op dat deze opzetborstels gecombineerd moeten worden met de Sonicare For Kids tandenborstel. Deze kunt u dus niet toevoegen aan de normale Philips Sonicare tandenborstel.

Wanneer moet ik mijn opzetborsteltje vervangen?

Na verloop van tijd gaat uw opzetborsteltje slijten en kunt u hier minder goed en effectief mee poetsen. Ook kunnen bacteriën zich op het oppervlak verzamelen en zich tijdens het poetsen in uw mond verspreiden. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom geven de meeste Philips Sonicare opzetborsteltjes zelf aan wanneer het vervangen nodig is. Dit ziet u namelijk aan de blauwe memo-borstelharen. Als deze vervagen en wit worden is het tijd om uw borsteltje te verwisselen. Gelukkig kunt u dan eenvoudig een nieuw borsteltje op de houder klikken.

Gebruikt u een slimme tandenborstel van Philips? Deze geeft dan ook altijd een seintje wanneer vervanging nodig is. Wij raden u verder in ieder geval aan om het borsteltje iedere drie maanden te vervangen.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste Philips Sonicare opzetborstels? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.