123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Geschenksets

Geschenksets bestellen?

Bekijk ons ruime aanbod aan zorgvuldig samengestelde geschenksets voor diverse doelgroepen, vol met verzorgingsproducten van bekende merken. U kunt ook altijd zelf een cadeauverpakking samenstellen met onze producten voor lichaamsverzorging en gezichtsverzorging.

1 - 0 van 0

Voordelig geschenksets bestellen

Auto schoonmaken
 

Op deze pagina kiest u uit een groot assortiment van geschenksets altijd het perfecte cadeau voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen en feestdagen. Wij verkopen sets voor mannen, vrouwen, kinderen en zelfs baby's. Alle sets bevatten een verzameling verzorgingsproducten van grote merken. Bestel uw geschenkset nu en u ontvangt hem morgen al in huis.

Wat zijn geschenksets?

Geschenksets zijn cadeauverpakkingen waarin verschillende verzorgingsproducten verzameld zijn, meestal van hetzelfde merk, die goed op elkaar aansluiten of bijvoorbeeld onderdeel zijn van dezelfde lijn. Door de mooie en feestelijke verpakkingen zijn dit altijd geschikte cadeaus. Bovendien bevatten deze sets vaak iets extra's, wat niet los verkrijgbaar is, zoals een speciale handdoek, bidon of mok.

Geschenksets: ons aanbod

Bij ons koopt u geschenksets voor verschillende doelgroepen. Hieronder hebben wij de soorten voor u op een rij gezet:

  • Geschenksets voor mannen: In onze webshop vindt u geschenksets van bijvoorbeeld Nivea, Marcel’s Green Soap en Calvin Klein. Hierin zitten verzorgingsproducten voor mannen, bijvoorbeeld een douchegel, deodorant of scheerschuim. De producten zijn verzameld in een feestelijke verpakking.
  • Geschenksets voor vrouwen: Geschenksets voor vrouwen bestaan uit fijne combinaties van schoonheidsproducten. Wij verkopen diverse soorten, bijvoorbeeld met doucheproducten, vegan producten of speciale producten voor de handen. U heeft de keuze uit verschillende sets van bekende merken zoals Treaclemoon, Human+Kind en Marcel’s Green Soap.
  • Geschenksets voor kinderen of baby's: Ook voor de allerkleinsten koopt u bij ons een geschenkset. Deze cadeauverpakkingen bevatten verzorgingsproducten voor kinderen of baby's en een leuk extraatje, zoals een tiara of een kleurrijke borstel..

Geschenksets zijn ook perfect voor tijdens uw vakantie. Met een handig pakket van verschillende doucheproducten of andere verzorgingsproducten heeft u namelijk direct de essentials in huis. Dit stopt u eenvoudig in uw koffer, zodat u klaar bent om te gaan. U kunt altijd nog andere mini reisverpakkingen toevoegen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik geschenkset?

Op 123schoon.nl koopt u de leukste geschenksets voor iedere gelegenheid. Bij ons vindt u geschenkset speciaal voor mannen, vrouwen en baby’s en van verschillende merken zoals o.a. Nivea en Marcel’s Green Soap. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld ontvangt u de set morgen al in huis.

Wanneer geef ik een geschenkset?

U kunt een geschenkset bij diverse gelegenheden geven. Denk hierbij aan een verjaardag, kerst met de familie of wanneer u iemand bijvoorbeeld wil bedanken. In ons brede assortiment is er altijd wel een geschikte geschenkset te vinden.

Welke verschillende soorten geschenksets zijn er?

In ons assortiment vindt u geschenksets voor mannen, vrouwen en baby’s. Het aanbod varieert van douchegels en bruisballen tot scheersetjes en kinderzeep. Voor iedereen is er dus een geschikt cadeau te vinden. Wanneer u voor 23:59 uur een geschenkset besteld, kunt u deze morgen al geven.
 

Heeft u nog vragen over de geschenksets of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.