123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Geschenkset mannen

Geschenksets voor mannen bestellen?

Op zoek naar een geschenkset met verzorgingsproducten voor mannen? Bekijk dan hier ons aanbod. Wij verkopen diverse soorten van grote merken als Axe, Nivea en Kneipp. De stoere verpakkingen met extra cadeautjes vormen het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid. 


Bestel een geschenkset voor mannen op 123schoon.nl

Op 123schoon.nl vindt u altijd de juiste geschenkset voor mannen. Deze sets bevatten diverse verzorgingsproducten, verzameld in een mooie verpakking. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en passen goed bij elkaar. Vandaag besteld is morgen in huis, zodat uw cadeau altijd op tijd binnen is.

Welke geschenksets voor mannen zijn er?

Geschenksets zijn mooie cadeauverpakkingen waarin een aantal producten van hetzelfde merk gecombineerd zijn. Het zijn perfecte cadeaus voor Vaderdag, een verjaardag of andere feestdagen. De sets bevatten bijvoorbeeld bijpassende parfums of doucheproducten. Vaak zijn de producten van dezelfde lijn in één set verzameld, zodat ze qua geur, soort en uiterlijk allemaal bij elkaar passen.

 

Op 123schoon.nl vindt u diverse geschenksets van grote merken. Kies uit sets van Nivea, Dove, Van Gils, Kneipp, Axe en Technic; zo vindt u altijd wel een leuk cadeau dat goed bij de ontvanger past. Sommige sets zijn voorzien van een extraatje, bijvoorbeeld een bidon of een speaker, wat de sets nóg specialer maakt. Wij verkopen ook speciale cadeauverpakkingen voor sportieve mannen.

Andere geschenksets kopen?

Naast geschenksets voor mannen en vrouwen koopt u in onze webshop ook cadeauverpakkingen voor kinderen. Of stel zelf uw eigen geschenkset samen door verschillende verzorgingsproducten te combineren, bijvoorbeeld door een aantal doucheproducten of gezichtsverzorgingsproducten te bestellen. Zo kunt u ook zelf een leuk cadeau samenstellen.

 

Heeft u nog vragen over de geschenksets voor mannen of weet u niet welke u het beste kunt uitkiezen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.