123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Geschenkset vrouwen

Geschenksets voor vrouwen bestellen?

In ons ruime assortiment van geschenksets voor vrouwen vindt u altijd een geschikt cadeau. U kunt ook zelf een cadeauverpakking samenstellen door verschillende verzorgingsproducten te combineren; wij hebben bijvoorbeeld een groot aantal producten voor lichaamsverzorging die hiervoor geschikt zijn.


Bestel een geschenkset voor vrouwen op 123schoon.nl

Op zoek naar een leuk cadeau? Bekijk ons ruime aanbod aan geschenksets voor vrouwen. Wij verkopen een hoop verschillende soorten, zodat er voor iedere vrouw wel een geschikte cadeauverpakking te vinden is. En vandaag besteld? Dan ontvangt u de set morgen al in huis!

Welke geschenksets voor vrouwen zijn er?

Op 123schoon.nl vindt u een ruim assortiment van geschenksets. Dit zijn sets waarin verschillende verzorgingsproducten, bijvoorbeeld van dezelfde lijn of soort, met elkaar gecombineerd zijn. De pakketten wekken dankzij hun mooie verpakking en soms toegevoegde extraatjes een feestelijk gevoel op, zodat ze geschikt zijn voor verjaardagen, feestdagen en andere speciale gelegenheden.

 

Wij verkopen geschenksets voor vrouwen van een groot aantal merken. Koop bij ons een set van Dove, Nivea, Treaclemoon, Human+Kind, Sence, Kneipp, L&K of Treets. Alle sets zijn anders. Zo zijn er speciale sets die volledig uit doucheproducten bestaan, sets met vegan producten, sets voor het verzorgen van de huid, lippenbalsemsets én sets met een leuk extraatje (zoals een mok, lantaarn of make-uptas). We verkopen zelfs geschenksets voor vrouwen met een slecht slaapritme of een gevoelige huid.

 

Door ons ruime aanbod is er voor iedereen wel een geschikt cadeau te vinden. Bekijk bij ieder product wat de doelgroep is en welke producten (en extra cadeautjes) er precies in de verpakking zitten om te zorgen dat u altijd de juiste keuze maakt.

Andere cadeaus voor vrouwen kopen?

Op 123schoon.nl vindt u, naast onze samengestelde geschenksets, ook nog andere leuke cadeaus voor speciale gelegenheden. Zo kunt u een eigen pakket samenstellen, door bijvoorbeeld diverse haarproducten te combineren. Of maak een eigen set met verschillende producten voor gezichtsverzorging

 

Heeft u nog vragen over de geschenksets voor vrouwen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.