123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Haarverzorging

Alles voor uw haarverzorging bestellen?

Op deze pagina bekijkt u ons gehele aanbod aan haarverzorgingsproducten. Van shampoo tot conditioner en van haarmaskers tot haarserums; u vindt het bij ons allemaal. Voor ieder haartype bestelt u de benodigde producten, voor mannen én voor vrouwen.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig producten voor de haarverzorging

Vind op deze pagina voor ieder haartype de juiste verzorgingsproducten. Droog, beschadigd, gekleurd of krullend haar? Ook dan kunt u in ons ruime assortiment alle producten bestellen voor het verzorgen, stylen en wassen van uw haar. Kies hierboven direct voor wat u nodig heeft of lees hieronder meer over haarverzorging.

Diverse haarverzorgingsproducten

In ons ruime assortiment vindt u een groot aantal haarverzorgingsproducten van diverse A- merken, zoals: Syoss, Head & Shoulders, Andrélon, L’Oréal, Nivea, Schwarzkopf en Garnier. Voor allerlei haartypes kunt u bij ons terecht. In ons assortiment bestelt u de volgende haarverzorgingsproducten:

  • Shampoo: U vindt bij ons shampoos voor ieder haartype. Ook als uw haar speciale verzorging nodig heeft, vindt u bij ons de juiste shampoo. Door uw haar met de juiste producten te wassen, zorgt u ervoor dat het er altijd gezond en stralend uitziet.
  • Conditioner: Met conditioner kunt u de textuur van uw haar versterken, de vochtbalans op peil houden en een extra beschermlaag aanbrengen. Hierdoor zorgt conditioner ervoor dat uw haar er gezonder en stralender uit gaat zien en makkelijker doorkambaar is.
  • Haarstyling: Bestel alle producten die nodig kunnen zijn voor de styling van uw haar, zoals: wax, gel, mousse en haarlak. Met de producten van onder andere Andrélon, L’Oréal, RedOne, Schwarzkopf of Syoss kunt u uw haar goed fixeren, extra volume aanbrengen of het langdurig in model houden.
  • Anti klit spray: Last van klitten in uw haar? Met deze sprays niet meer. Doordat het haar hiermee makkelijker doorkambaar is, ziet het er gezonder en soepeler uit én is het eenvoudiger in model te brengen.
  • Haarmaskers: Wij bieden een hoop haarmaskers aan, die het haar niet alleen intensief verzorgen, maar vaak ook beschermen. Zorg hiermee voor een glanzend en gezond resultaat.
  • Haarserums: Droog of pluizig haar wordt voorkomen en haaruitval wordt tegengegaan met onze haarserums. Met deze producten van onder andere Alpecin, Andrélon en Schwarzkopf versterkt u het haar, maakt u het extra glanzend en herstelt u beschadigingen.

Luizenkammen tegen luizen

Last van luizen? Gebruik dan onze elektrische luizenkam. Zowel voor uw eigen haar als voor dat van uw kinderen of uw huisdieren zijn deze apparaten te gebruiken. Doordat er gewerkt wordt met elektrische impulsen worden niet alleen de luizen, maar ook de eitjes op de meest effectieve en snelle manier gedood. Zo rekent u langdurig af met deze vervelende beestjes.

De beste manier om uw haar te verzorgen

Het verzorgen van uw haar begint bij het wassen van uw haren met shampoo en conditioner. Dit houdt de hoofdhuid gezond en maakt uw haar schoon. Het wassen van uw haar doet u als dit vet is, maar wanneer is dat ongeveer? Dit hangt af van uw haartype, namelijk:

  • Fijn en dun haar: Om de dag wassen
  • Droog en beschadigd haar: Om de drie tot vier dagen wassen.
  • Golvend of krullend haar: Om de vier tot vijf dagen wassen.
  • Kroeshaar: Eén keer per week wassen.
  • Dik haar: Eén keer per week wassen.

Indien uw haar sneller vet wordt, kunt u haarverzorgingsproducten aanschaffen zonder parabenen, siliconen, parfum en idealiter bestaand uit natuurlijke ingrediënten. Vaak kan dit ervoor zorgen dat uw haar minder snel vet wordt.

Het gebruiken van haarverzorgingsproducten naast het wassen

Naast het wassen van uw haar met shampoo en conditioner zijn er ook andere haarverzorgingsproducten. Zo kunt u met een voedend haarmasker of haaroliën droog en beschadigd haar herstellen. Daarnaast kunt u haarstylingsproducten, zoals: gel, wax, haarlak, paste en mousse gebruiken om uw haar te stylen. Deze producten kunnen uw haar ook voeden, versterken en mooier doen ogen.

Andere verzorgingsproducten bestellen

Niet op zoek naar een goede shampoo, conditioner of haarserum, maar eerder naar een douchegel, bodycrème of bodyscrub? Bekijk dan onze pagina met lichaamsverzorging, waarop wij een zeer ruime collectie verzameld hebben van producten van onder meer Fa, Nivea, Human+Kind, Axe, Dove en Palmolive. Hier vindt u altijd wel het product dat u zoekt, ongeacht uw huidtype of persoonlijke voorkeuren.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke haarproducten zijn er?

Voor het verzorgen van uw haar zijn er diverse producten die u kunt gebruiken, zoals: shampoo, conditioner, haarmaskers, haarserums, anti-klit sprays, gel, wax, haarlak, mousse en meer. Deze haarverzorgingsproducten kunt u allemaal vinden op 123schoon.nl.

Wat zijn de beste haarproducten?

Voordat u het beste haarproduct kunt kiezen voor uw haar, is het van belang om uw haartype te achterhalen. Zo heeft krullend haar andere verzorging nodig dan gekleurd, dun, vet of beschadigd haar. Vraag een expert voor advies of ga naar 123schoon.nl, want hier zijn alle shampoos en conditioners gecategoriseerd op haartype. Hierdoor vindt u eenvoudig een geschikt haarverzorgingsproduct voor uw type haar.
 

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van haarverzorging? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.