123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Venus scheermesjes

Venus scheermesjes kopen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van Venus scheermesjes voor het nat scheren van het vrouwenlichaam. Kies uit diverse navulmesjes, die universeel geschikt zijn voor verschillende Gillette Venus-houders en die allemaal zorgen voor een zeer glad resultaat.


Bestel Venus scheermesjes op 123schoon.nl

Op 123schoon bestelt u de geschikte navulmesjes voor uw Venus-houder. Uit een aantal varianten kunt u altijd de soort uitkiezen die bij u en uw wensen past. Venus staat bekend om haar hoge kwaliteit, waardoor hiermee altijd een subliem resultaat bereikt wordt. En alle mesjes die u bij ons bestelt ontvangt u morgen al in huis.

Venus scheermesjes voor vrouwen: ons assortiment

Kies uit de verschillende scheermesjes van Gillette Venus altijd een variant die bij u past. Deze navulmesjes bestaan vaak uit meerdere scheerbladen (drie of vijf). Om deze verschillende bladen heen zijn er beschermende kussentjes geplaatst, waardoor hiermee minder gauw wondjes of irritaties ontstaan.

Andere navulmesjes zijn weer voorzien van scheergelkussentjes, waardoor er geen scheerschuim meer nodig is. Deze kussentjes geven namelijk voortdurend scheergel af. Door deze schuimende gel ontstaat er niet alleen een gladder resultaat, maar wordt uw huid ook zachter én blijft de vochtbalans hiervan goed op peil.

Naast de navulmesjes zelf verkopen wij ook een Gillette Venus-scheersysteem waaraan al deze scheermesjes eenvoudig toe te voegen zijn. Door het compacte formaat van de houder kunt u deze makkelijk meenemen als u niet thuis bent.

Wanneer moet ik de Venus scheermesjes vervangen?

Gillette Venus scheermesjes zijn in de meeste gevallen voorzien van een gekleurde strip. Deze geeft duidelijk aan wanneer het navulmesjes vervangen dient te worden. U kunt dit ook altijd zelf in de gaten houden: als het mesje botter wordt en er minder makkelijk een goed resultaat mee ontstaat is de kans groot dat deze (bijna) aan vervanging toe is. Het vervangen van de scheermesjes gaat eenvoudig, zodat u altijd op een comfortabele manier kunt blijven scheren.

Scheermesjes van andere merken kopen?

In ons ruime assortiment vindt u naast Gillette Venus-scheermesjes ook diverse mesjes van andere merken. Bestel bijvoorbeeld Wilkinson for Women scheermesjes voor het scheren van uw lichaam of kies voor de sublieme kwaliteit van de Philips OneBlade-scheermesjes. Liever niet werken met een navulsysteem? Ga dan voor wegwerpscheermesjes.

Heeft u vragen over onze Venus scheermesjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.