123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Gillette Mach 3

Gillette Mach3 scheermesjes kopen?

Op deze pagina bestelt u zowel het Gillette Mach3 scheersysteem als de bijbehorende navulmesjes en gaat u altijd voor een glad en perfect resultaat. Dit komt onder andere doordat deze mesjes zeer sterk zijn en langdurig scherp blijven. 


Bestel Gillette Mach3 scheermesjes op 123schoon.nl

Op 123schoon bestelt u altijd de Gillette Mach3 scheermesjes die u nodig heeft voor het nat scheren. Wij bieden een aantal verschillende soorten, maar met alle scheermesjes bereikt u in ieder geval gegarandeerd een glad resultaat. Bekijk op deze pagina ons gehele assortiment. En vandaag besteld? Dan ontvangt u de producten morgen al in huis.

Gillette Mach3 scheermesjes: ons assortiment

Er zijn drie verschillende soorten Gillette Mach3 scheermesjes beschikbaar op 123schoon.nl. Al deze mesjes staan bekend om hun goede kwaliteit, met scheerbladen die sterker zijn dan staal en langdurig scherp blijven. Dit zijn de drie varianten die wij verkopen:

  • Gillette Mach3: Dit reguliere scheersysteem biedt de standaard betrouwbaarheid van Gillette. Met scheermesjes die uit drie scheerbladen bestaan en voorzien zijn van een lubricatiestrip kunt u hiermee op een comfortabele en snelle manier gaan voor een extra glad resultaat. In onze webshop koopt u zowel de scheersystemen als de navulmesjes. 
  • Gillette Mach3 Sensitive: Deze mesjes zijn voorzien van een strip met beschermende microribbels. Hiermee worden krasjes en wondjes op de huid voorkomen, waardoor dit scheersysteem ook geschikt is voor iedereen met een gevoelige huid.
  • Gillette Mach3 Turbo: Dit scheersysteem bevat een ergonomische handgreep en een strip met microribbels om het gebruik extra comfortabel te maken.

Andere scheermesjes bestellen?

Toch op zoek naar andere scheermesjes? Naast de Gillette Mach3 scheermesjes verkopen wij nog veel meer varianten, van zowel Gillette als van andere grote merken. Bestel bij ons bijvoorbeeld Wilkinson scheermesjes of Philips OneBlade scheermesjes.

Heeft u vragen over onze Gillette Mach3 scheermesjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.