123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scheren

Voordelige scheermesjes en scheerspullen kopen?

Op deze pagina vindt u een ruim aanbod aan producten die nodig zijn bij het scheren, zoals goedkope scheermesjes, scheerschuim en scheergel. Wij verkopen producten van Gillette, Philips OneBlade en diverse andere grote merken. 

1 - 0 van 0

Bestel voordelig scheermesje, scheerschuim en andere scheerproducten

Bent u op zoek naar goedkope scheermesjes of andere producten voor het scheren van uw lichaam of gezicht? Bij ons vindt u een zeer ruim en compleet assortiment, met alle producten die u nodig kunt hebben, voor mannen én voor vrouwen. Alle scheerspullen zijn van goede kwaliteit en zorgen gegarandeerd voor het allerbeste en gladste resultaat.

Waarom scheren we?

Scheren is een eenvoudige manier om van ongewenste haren af te komen. Dit wordt gedaan voor onder andere cosmetische redenen, voornamelijk schoonheidsidealen, hygiëne en omdat mensen dit zelf fijn vinden. Door te scheren krijgt u niet alleen een gladde huid, maar hierdoor blijft zweet ook niet hangen in het haar, waardoor de zweetgeur minder vastgehouden wordt. Soms is scheren ook gewoon praktisch, zoals ter voorbereiding voor een operatie. Scheren kan ook worden gedaan in verband met geloofsovertuigingen.

Scheermesjes en scheerspullen: ons grote assortiment

In onze webshop vindt u producten van onder meer Gillette, Wilkinson, Nivea en Philips. Al deze grote merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en werken altijd met de beste en meest effectieve scheertechnologieën, zodat gegarandeerd het mooiste en gladste resultaat ontstaat op de meest comfortabele wijze. Op deze pagina hebben we de volgende producten verzameld:

  • Scheermesjes: Bestel bij ons alle scheermesjes die u nodig heeft. Van scheersystemen met navulmesjes tot goedkope wegwerpmesjes; wij verkopen het allemaal. Ook voor de beste scheermesjes aanbiedingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gooien onze scheermesjes regelmatig in de aanbieding, zodat u voordelig kunt scheren.
  • Scheerschuim of scheergel: Uiteraard mag scheerschuim of scheergel niet ontbreken bij het scheren. Veel van deze producten zorgen er namelijk voor dat huidirritaties voorkomen worden en dat de huid na de scheerbeurt extra glad en soepel aanvoelt. Wij verkopen deze producten van Gillette, maar ook van Nivea, Palmolive en De Vergulde Hand.
  • Aftershave: Na het scheren zorgt een aftershave van L’Oreal of Nivea ervoor dat uw huid kalmeert. Deze producten werken daarnaast ook verkoelend, verfrissend en verzorgend en voorkomen roodheid en huidirritaties.
  • Ontharingscrème: Wat voor huid u ook heeft, normaal of gevoelig, met de producten die u in onze webshop bestelt kunt u ongewenste haartjes ook zonder te scheren verwijderen. Gebruik hiervoor ontharingscrème van Veet, die beschikbaar is in verschillende varianten.
  • Baardverzorging: Ook voor baardverzorgingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel bijvoorbeeld moisturizers, stylingcrèmes en baardolie om te zorgen dat u uw baard eenvoudig kunt stylen en wassen.
  • Andere benodigdheden: Het ruime aanbod van 123schoon.nl bevat nog veel meer handige scheerspullen, zoals een scheerstaaf of scheerkwast om scheerschuim of scheergel op de huid aan te brengen, scheerzeep die het scheren makkelijker en prettiger maakt en een aluinblok, dat bloedstelpend werkt en direct scheerwondjes dicht. Al deze producten zijn geproduceerd door De Vergulde Hand, een merk dat zich een expert op het gebied van traditioneel scheren mag noemen.

De beste manier om te scheren

Scheren is niet altijd even makkelijk. Hoe voorkomt u nu het krijgen van ingegroeide haren of een geïrriteerde huid? Hieronder hebben wij stappen op een rijtje gezet voor het scheren. Het begint altijd met het hebben van scheerschuim of scheergel en een scheermesje dat niet bot is.

Gezicht scheren

Volg de volgende stappen voor het veilig scheren en het verwijderen van uw gezichtsbeharing:

  1. Was uw gezicht met warm water om dode huid te verwijderen.
  2. Gebruik scheergel. Hiermee voorkomt u een branderig gevoel.
  3. Gebruik een scheerapparaat met meerdere mesjes voor een zachte en gladde huid.
  4. Druk niet te hard en scheer met de haarrichting mee. Voor een extra glad resultaat kunt u daarna altijd nog tegen de richting ingaan.
  5. Spoel met koud water af om uw poriën te sluiten.
  6. Breng aftershave aan.

Lichaam scheren

Volg de volgende stappen voor het veilig scheren en het verwijderen van uw lichaamsbeharing:

  1. Zorg dat uw huid nat is en scrub dode huidcellen van uw huid.
  2. Gebruik scheerschuim of scheergel om irritatie te voorkomen.
  3. Druk tijdens het scheren niet te hard met het scheermesje, zodat u het bovenste huidlaagje niet kapot maakt.
  4. Hydrateer de huid na het scheren met bodylotion.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is scheren goed voor de huid?

Scheren beschadigt de huid niet en kan dus geen kwaad. Hierbij is het wel verstandig om rekening te houden met uw huidtype. Voor mensen met een gevoelige huid of een huidaandoening kan regelmatig scheren wel zorgen voor huidirritatie en ontstekingen.

Welke kant moet ik op scheren?

Door tegen de haarrichting in te scheren, worden de haartjes korter afgeschoren. Hierdoor wordt het oppervlak gladder en zachter. Wel is de kans op haar ingroei hierdoor groter, voornamelijk bij de bikinilijn en oksels. Scheer daarom op deze plekken met de haartjes mee.

Wat is de beste manier om glad te scheren?

Uw huid wordt het gladst door tegen de haren in te scheren. Op plekken zoals de bikinilijn en oksels wordt aangeraden om met de haren mee te scheren. Ook al zorgt dit niet voor het gladste oppervlak, het voorkomt wel ingegroeide haren. Voor het verwijderen van gezichtsbeharing kunt u het best eerst met de haren mee scheren en daarna tegen de haren in voor het gladste resultaat.

Hoe vaak moet een man zich scheren?

Hoe vaak u moet scheren verschilt per man en de locatie van het haar. Gezichtsbeharing kunt u om de twee dagen scheren als u een snelle, volle baardgroei heeft.
 

Heeft u vragen over de producten voor scheren of ontharen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.